Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Jasmin feat. Little prince

Kad san ja bijo mlad i sustipletičan, pričalo se kako je najbolje otić u Zagreb na fakultet, stalno se vrtila neka fama da je Zagrebački fakultet priznat, samo ne znan di, koliko se sićan najcjenjeniji je bio fakultet u Banja Luci, nešto ka sada prometni u Zagrebu koji je završilo pola sabora, i cijele plejade društvenih djelatnika.

Danas zagrebačkog sveučilišta nema na listi tisuću najboljih na svijetu, ili ako upadne bude pri dnu, tako da Dalmatinci mirne duše mogu ostat studirat u Splitu jer je splitsko daleko više rangirano.

Malo je područja u kojima bilo što hrvatsko nije među prvih tisuću na svijetu, ali eto zagrebačko sveučilište je uspilo.

Uspilo je zato što ga vode ljudi koje je pregazilo vrijeme, okoštali socijalistički dinosaurusi, krkani koji se više bave ideologijama krađom i instaliranjem rodbine, nego znanstvenim radom.

Praksa nepotizma u Hrvatskoj znanstvenoj zajednici je takva da je nadmašila istu takvu praksu na hateveu ili društvenim poduzećima, di seks među kolegama nije prihvatljiv jer automatski podrazumijeva i incestuozan odnos.

Profesore u Hrvata, ko i onog ofarbanog kretena šta je rektor, nemoš ni puškom otirat u penziju, ne daju se dični opiturani muževi i gotovo, uskoro se očekuje da će i kad umru držat predavanja i uzimat lovu za to.

Studenti će se skupit na groblju, onda će asistent koji je nečije dite ili šupak ili oboje, jer svi koji su studiraju znaju da su asistenti bili šupci, nečija dica ili oboje, dakle asistent će stisnit dugme na spomeniku i onda će profesor održat predavanje i reć na kraju, obavezno kupite moju knjigu, u njoj je sve detaljno obrađeno.

Eto ako bi uveli taj princip mogli bi iznajmit fakultete, tamo otvorit kupleraje kockarnice hotele, sve su dobre lokacije, a predavanja bi se mogla održavat na grobljima, a mladi stručnjaci bi bez grižnje savjesti mogli ić po svitu gulit kumpire.

Eno i oni likar dr. Paladino neće u penziju, doktor je inače veliki stručnjak i dobar čovik, samo se zajeba kad je bira poslovne partnere, i ženu.
Poslovni partneri su ga doveli do isprid pržuna, a žena ga tira da radi dok ne crkne, da bi ona mogla svirat kurcu i fejsbučit.

Stvarno kad Čovik pogleda žene mogu čoviku sjebat ugled više nego opiturani kreten sveučilištu.

Irena je potrošila po milijuna kuna na tarot.

Irena je agnostičke ateistica antifašističke provenijencije, jedna od onih koja se uvijek spremna narugat s onima koji vjeruju u izmišljene priče stare 2000 godina.

Irena je dobila jako puno vašeg novca da snima filmove koje niko nije gledao.

Irena će da bi se izvukla iz dugova snimiti film o divovskoj lignji koja dolazi s ruba znanosti, praćena ljudima gušterima i koja se bori protiv ustaša, katolibana i kozojeba, uz pomoć hrabrih ilegalaca u liku i djelu Rade Borić, Dejana Jovića, i reinkarnacije Bate Živojinovića.

Jasmine je prodala nevinost za milijun i dvjesto tisuća nečega, što je još jedna pobjeda ženskog dostojanstva.

Neće niko jebat Jasmin mukte, pa eto moj prijedlog bi bio da Jasmin postane zaštitno lice borbe za Carigradsku nevistu.

Evo ja san isto nevin niko me još nije jeba, pa ako znate nekoga ko bi da milijun i dvista iljada nečega, evo ja bi se jeba, čak se možemo i ono cijene dogovarat, ipak je Jasmin nešto mlađa, ali valjda se i iskustvo u čuvanju nevinosti nešto cijeni.

Post je objavljen 28.03.2018. u 11:19 sati.