Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rossovka

Marketing

Muke po dlaki

Znate sve one tvrdnje kak muškarci loše reagiraju na bol? Pa uglavnom su točne; nedajbože temperature 37 sa 5, to se odma' leži u krevetu i saziva k'o Sejdefa - i komšije, i prvo gledanje, i advokata da sastavi oporuku jer živ svitanje dočekat neće. Pa daj kuvaj pileći ajngemahtes, pa čaj, pa ga nosi do zahoda jer plete nogama k'o metiljava krava... ma prestrašno. Pa se sjetim priče jedne kolegice s posla, koja je al' zaozbiljno imala muža parazita. Taj sam nije ni skuhano grabio u tanjur, i to je ona morala.

I desi se da je luđaku urasla dlaka na nezgodnom mjestu, al' nije se dao doktoru, pa se napravio čir veličine globusa. Ide ona doma s posla, a bilo summertime when the living is easy, prozori širom otvoreni, i čuje kak' neko jauče iz sve glave u njenom stambenom objektu. Ona tuta forca gas, uleti unutra, a on leži u šlafcimeru bočno položen i urla. Veli ona - šta je, Isukrstovih ti rana? On bleji, šmrklji špricaju po zidovima - ja se idem vješat', ja to durat' ne mogu, djeca su kod mame da ne gledaju moju muku. Kaže ona - pa jesi bio kod doktora? On u vrisak - kakvog doktora, 'oćeš da umrem kad to dirne? Kaže ona - ma u pravu si, ono troje djece šta su kod mame ja sam rodila bez trudova. A sad gledaj, imaš dvije opcije; prva je da ideš na kirurgiju, a druga je da te ja napljuskam i izrežem ti to govno van. Biraj. Jauče on, al' ide, šta će, vidi da je ona zakrvarila očima.

S njim u auto i pravac bolnica, dovezla se k'o Sena na jednom kotaču i s njim na kirurgiju. Unijela ga unutra, izašla sestra i kirurg, kaže ona - tako vam sakramenata, il' ga vozite u salu i izrežite mu tu čvorugu il' ću ga ja odrobijat, slušat ga više neću. Brže kolica i ode on pod nož. Ona izašla van, zapalila, eto kirurga za deset minuta, kaže gotovo, bila litra gnoja, hoćemo ga ostavit dan dva? Dašta ćete, da dušu odmorim, izjeo me tjedan dana, eto mene sutra sa cugom i domaćim kobasicama za vas; ruke bi vam sad izljubila samo da niste taj tren kretenu kopali po guzici. Kirurg zamro, kaže gospođo kad je tako nek' leži tu, nafilaćemo ga nek' spava.

I osto hrabriša dva dana, a onda svima prepričavo kak se ispatio i skoro odapeo zbog jebene dlake. Naravno ne pred njom, nije se usudio.

Post je objavljen 21.03.2018. u 09:11 sati.