Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Mi s dna ljestvice



Zima, samo što snijeg ne padne na prvi dan proljeća, a Jinu izvadismo jučer dva krpelja, manje više uspješno. Beštije preživile zimu, beštije sve prežive. Požurio s momčinom jutros kupiti ogrlicu Foresto, nevjerojatno, nema, naručeno, treba doći, mislim nije neočekivano, samo konstatiram.
Radim popodne, odšetao do grada, u biblioteci uzeo Šerbedžijinu "Poslije kiše", zanimljivo, nemam neko mišljenje o njemu ni kao glumcu ni kao angažiranom djelatniku, svidio mi se jednom za šankom opatijske birtije, ja sam bio na drugom kraju, nešto je odlično glasno konstatirao, a i na tržnici sam vidio da kupuje kod jedne od mojih teta, na predstavi na Brijunima mnogo mi je bolja bila njegova Lucija. Najmlađa kći mu je išla ovdje u gimnaziju, ako se ne varam drugarica je rekla da je zanimljiva. Sad ću valjda konačno i ja imati mišljenje o onom koga obožavaju ili mrze.
Okinuo par fotki, ja zadovoljan, posebno tim jednim kaputićem, drugarica se isto jučer farbala, tu nisam baš zadovoljan fotkom, fotić razmažen teško podnosi velike temperaturne razlike vani i unutra, previše vremena mu treba za stabilizirati se, tako mi i vani propao jedan snimak koji je trebao biti baš wow. Uglavnom drugarica je trebala biti zeleno ljubičasta, zelena je potpuno uspjela.
Sreo na Korzu i jednog šahista, ovaj vikend nam se igra liga u Puli, kažem da bih po rejtingu na prvoj ploči sve partije trebao uvjerljivo izgubiti, no po teoriji vjerojatnoće i neće biti baš tako, smije se, ak budeš igrao ludo kako znaš, nudiće ti opet majstori poput Mažurana sami remi, tko bi riskirao poniženje izgubiti od nekog s toliko niskim rejtingom...


Post je objavljen 20.03.2018. u 10:55 sati.