Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apostoli-znaju

Marketing

Jedno prostorno vrijeme potpuno objektivno biološki doživljavaš stvarno realno kao sve drugo u različitoj svijetlosti elementarne prirode.
Znaš razlikovati oblike, stanja, strukture i voditi računa o potrebama tijela.

Upravo to čine biljke fotosintezom i životinje instinktom.

Čovjek uzima sebi pravo mudrovanja, tako što sve dimenzije od realnog opažanja, psihološki slaže u obrnutim slikama kao u ogledalu. Tako je njemu opravdano da sve čini pogrešno.
Pored izobilja iz prirode, čovjek umišlja materijalnu ovisnost iz iste. To je glupo, suludo, primitivno, a ipak njemu znači uživanje.

Država, crkva, teorija, gramatika jezika, obitelj, politička kultura, sistem vrijednosti, umjetnost i sve čime se čovjek bavi, čini težak primitivizam, neznanje i nasilje. Ako je zanimljiva proizvodnja mrtve hrane, lijekova, GMO, otrova, naoružanja, sakaćenje čiste djece, samo radi poslušnosti, najbolje se vidi kroz duševne boli, bolestima, neljudskom ponašanju, brzom starenju, preranom umiranju.

U krugu sve može biti savršeno čisto. Međutim krug može biti kao iskrivljena osmica i da se ide suprotno od prirodnih promjena.

Čovjek je potpun vanzemaljac, idiot i genijalac, ako u drogiranom stanju pokušava nešto na svoj način sa gravitacijom posebnog materijala što se probavlja u tijelu. Prirodna gravitacija tijela je poznata i kao čisto nebo za metabolizam organizma.
Na način kako čovjek uživa gutanjem svačega, ne možeš ni sagledati što se sve u nutrini dešava.

I što je najgore, to trebaš tumačiti, provoditi tehnike, izmišljati duh i dušu, a jasnoću razuma iz mozga prepustiti psihi (nedefiniranoj strukturi što djeluje, imenom um).

Post je objavljen 20.03.2018. u 10:04 sati.