Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Čuvaj se crne rupe

Kad nam naše feministice tumaču kako je strašan položaj žena najčešće izvlače podatak o broju ubijenih žena, pa će tako reći da je u nekoj godini ubijeno trinaes žena, naravno pritom će vam zaboravit reć da je u isto vrijeme ubijeno trideset muškaraca, iako žena ima više pa bi bilo logično da ih se više i ubije.

Zasigurno će utvrdit i da su ubojstva žena zločin iz mržnje, jer opće poznato je da muškarce ubijaju iz ljubavi.

U svojoj borbi za ravnopravnost spolova ipak postižu neke rezultate jer iako se ti Podatci ne objavljuju jer se ne uklapaju u agendu i nisu politički korektni broj žena ubojica je u porastu, kao počinitelja i kao supočinitelja.

Pritom se gubi iz vida jedna značajna činjenica, a to je da su muškarci činjenica agresivniji od žena i sukladno tome češći počinitelji ubojstava na mah, za razliku od žena koje ubijaju sustavno dugotrajno i uglavnom nekažnjeno.

Saćemo se malo bavit statistikom, brojkama koje ne lažu.

Muške dice se rodi 51,6 %, a ženske 48,4 %.

Dakle tu smo negdi, mi muški imamo neznatnu prednost, Ajmo sad vidit šta se dalje događa

U dobi od 25 godina, znači kad se triba odlučit o ženidbi ima 51,2 % muški i 48,8 % žena, znači još smo u blagoj prednosti

U dobi od 45 godina kad su ljudi petnaest godina u braku dolazi do preokreta i žena ima više od pedeset posto, iz čega je vidljivo da brak izuzetno loše, gotovo pogubno djeluje na muškarce.

U dobi od 65 godina žena ima 55% a muškaraca deset posto manje, što je jasan pokazatelj trenda da što je muškarac dulje u braku, manje su mu šanse da bude živ.

Koliko je metoda dugotrajnog ubojstva uspješna pokazuje podatak da u dobi od 80 godina broj žena je dvostruko veći nego broj muškaraca pa ih ima 66 % u odnosu na 33 % muškaraca.

Dakle kao i obično brojke su neumoljive iako se rađa veći broj muškaraca na koncu one odnose uvjerljivu pobjedu, jer muškarci masovno umiru iz jednog jedinog razloga koji razotkriva statistika, zato jer imaju žene.

Zato bi tribalo nešto poduzet, široku društvenu akciju, organizirat timove psihologa koji bi tumačili ženama da tribaju bit normalne, da ta nekažnjena ubojstva na dugi rok uopće nisu u redu, da i muškarci imaju pravo na život.

Drugovi, ustanimo recimo im, odlučno NE

Dosta je bilo, ubojstvo pa makar ono bilo i nekažnjeno je ipak ubojstvo, žrtva je žrtva, i mi muškarci imamo pravo na život.


Podatci preuzeti iz državnog zavoda za statistiku.


Post je objavljen 15.03.2018. u 08:51 sati.