Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Rasti zemljo, pukni stino

Kolege Blogeri Šveđani su odlučili da Bog nije muško.

Neka Švabica oće minjat Nemačku himnu, neće da bude vaterland unutra, to je nešto ka zemlja ćaćina ilitiga ćaćevina.

Sve poprima oblike paranoje, i to ozbiljne, paranoje koju predvode ružne i brkate žene, ka Rada Borić, koje se u stvari žele osvetit zgodnim ženama.

Pogrešno je razmišljanje da Rade Borić, mrze muškarce, one mrze žene koje se tim muškarcima sviđaju, i ta mržnja je toliko patološka da bi one najradije ukinule muški spol.

Poznata je činjenica da je ženska mržnja nešto užasno, i da se manifestira u najmlađim danima kad mala Rada zato šta je ružna svojoj prijateljici, prekrasnoj djevojčici sa kikicama otkine glavu od barbike.

Taj poremećaj eskalira u mržnju prema muškarcima u pubertetskom razdoblju, kad se ona prekrasna djevojčica s kikicama prestane igrati s barbikama i počne igrati s dečkima.

I sad je pitanje što učiniti.

Hoćemo li pustiti da poremećena Rada pobijedi, ili muškarci i lijepe žene moraju sklopit savez, ova civilizacija se uspila othrvat fašizmu, komunizmu, pa valjda može Radi Borić.

Za početak triba inzistirat na ravnopravnosti, jer to je ono šta ti osvješteni, progresivni a u stvari luđaci i luđakinje koji kidaju glave barbikama, ne podnose.

Kaprvo triba tražit ukidanje majčinog dana, i osmog marta, ka drugo Barin prateći bend se ne smi zvat više majke, iz Mišine pisme noćas ćemo zemlji ka materi reći, triba izbacit ono mater, jezik ne može više bit materinji, triba zabranit sve feminističke organizacije, jer je nedopustiva ta isključivost, triba ukinit sve ginekologije jer je nedopustivo da postoje doktori za žene, triba ukinit borbu za ženska prava, jer je diskriminirajuća prema muškarcima, zemlja viš ne smi bit ženskog roda, mora dobit spolno neutralno ime.

Toliko za početak, a onda moremo sustavno sve ono šta je ženski rod minjat u neutralni, zna li ko kako bi se vagina zvala u srednjem rodu.

Post je objavljen 14.03.2018. u 09:34 sati.