Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Uoči meditacije

Popularni pjevač, je na koncertu održanom u jednom dalmatinskom gradu, rekao da Jugoslavija nije valjala, jer da je valjala ne bi se onako krvavo raspala.
Također je rekao da mu Srbi u Banja Luci prijete, i to ubojstvom, kao i da je u devedesetim godinama u Srbiji bio zločinački režim.

Te njegove izjave izazvale su salvu negativnih komentara po društvenim mrežama, Srbi i Jugoslaveni ga nazivaju ratnim profiterom, prodanom dušom, nikakvim čovjekom kojem je samo novac važan.

Nives Celzijus je proslavila brojku od dvjesto tisuća pratitelja na instagramu tako da je stavila na isti sliku vlastite guzice.

Ideja je mora se priznati originalna, te bi se mogla primjeniti i kod nas na blogu, recimo da blogerica koja skupi tisuću komentara, zbirno naravno ne na jednom postu, stavi na blog sliku svoje guzice ili već nečega, nekog svog aduta po vlastitom nahođenju.

Održana je i konvencija esdepeja, prigodom koje smo se još jednom osvjedočili koliko moramo biti zahvalni majci koja je svog anemičnog sina nagovorila da dezertira, kad vidimo predsjednika esdepeja kojega je otac pomilovao po glavi i rekao mu Sine i glava kupusa je pametnija od tebe, analitičkim promišljanjem dođemo do zaključka da anemični dezerter, kraj glave kupusa izgleda kao da je plod izvanbračnog partnerstva Platona i Sokrata, dobiven potpomognutom izvantjelesnom oplodnjom.

Danas san kuva pivca, domaćeg, to je bila rapsodija za nepce, posebno mi je dobro ispala pura, koju san kuva na mješavini od dvi trećine juhe, i jedne trećine mlika, kuva san puru a ne ono instant sranje, pa su mi skakali oni mjehuri i žulj san napravija mišajuć, na kraju san u puru umiša ricottu, i to je ispala najbolja pura ikad, pivac ka pivac je bija standardno dobar, juha je bila naravno s gris knedličkama, a najljepša top blogerica je napravila kolač s orasima i s čokoladom, sad san posli svega popija i jednu rogačicu, a mislin da bi moga i još jednu, pa reci sad da život nije lip, iden sad meditirat :)

Post je objavljen 10.03.2018. u 16:58 sati.