Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kakotikupus

Marketing

čistoća

kažu da je čistoća pola zdravlja no, da li je tome baš tako?

evo recimo npr. slučaj mog kolege. javlja jučer da će kasnit na posal. zašto kasniš? jel ti pukla guma? jel ti se ispraznija akumulator? jesi sinoć puno popija pa te boli glava? možda si i nešto pojia pa te uvatija proliv? jel dite uvatila fibra? možda ti je žena u pemesu!? što je? zašto ćeš kasnit? nije ništa od toga reče on. nego moran ić u doktora, slomija san ruku. uuuu jebate! a kako si slomija ruku? skliza san u kadi. e jebiga!

e sad, ko mi kaže da je čistoća pola zdravlja poslat ću ga ukurac. najprije su oni znanstvenici otkrili da se čestim kupanjem skida zaštitni sloj masnoća sa kože čime koža postaje preosjetljiva na vanjske utjecaje. a znamo, jer je to također potvrdila znanost, da na ljudsko tijelo, misleć na najveće osjetilo, kožu, utječe jako puno vanjskih agenasa koji izazivaju iritaciju kože te mnogobrojne alergije kao npr. kontaktni dermatitis, šta oće reč da su neki ljudi osjetljivi, tj. njihovo osjetilo koža, na prisutnost vanjskih agenasa ka npr. nikal, i onda ove starlete, šta se peru svaki dan ne mogu nosit bižuteriju nego to moraju bit plemeniti metali. ima i oni šta su osjetljivi na domestos pa kad uđu u kupatilo pare ka da je u njega uša vanzemaljac, ostaneš u šoku kad i vidiš i povičeš I..Ti, a ono odgovara, ne, ne, to sam ja, nije on, itd. nemili susreta sa čistoćom kolko oš.

s druge pak strane, neznan šta na to ima reč statistika ali mislim da će potvrditi moje procjene, da ti nesreća u kupaonici ima više nego na cestama. računica je vrlo jednostavna. ako se tuširaš dva puta dnevno, ujutro i navečer onda imaš drastično veću šansu da ti se nešto dogodi u kupaonici nego onom koji se kupa jednom sedmično pa onda ispada da oni šta se tuširaju dva puta dnevno imaju 14 puta veće šanse da in se nešto dogodi za razliku od oni šta se kupaju jedanput sedmično što stvora omjer od 1:14, ako bi se to uvelo u sferu klađenja kladionice bi brzo bankrotirale. kada tome dodamo kauboje koji su se, usprkos teškom fizičkom radu kupali jednom sedmično, lako se da izvest zaključak kako čistoća nije pola zdravlja već obratno.

Post je objavljen 10.03.2018. u 09:51 sati.