Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/edoimedo

Marketing

Kristalna uvala Lisa Kleypas




Kristalna uvala Lisa Kleypas

Izdavač: Mozaik knjiga

4. knjiga iz serijala Friday Harbor

Justine Hoffman ima siguran i udoban život na otoku, vlasnica je pansiona ali ipak joj nešto nedostaje. To nešto je ljubav. U ljubavi baš nema previše sreće, zadnji dečko bježi od nje svaki puta kada je vidi, a uz to se uvijek i prekriži. Justine uzima stvari u svoje ruke i odlučuje kako je dosta čekanja za pronalazak srodne duše i ljubavi koju toliko priželjkuje. Kada otkrije tajnu iz prošlosti Justine odlučuje promijeniti svoju sudbinu, a problemi koji će uslijediti nakon toga zagorčati će joj život. Uz pomoć svojih teta pokušava srediti nastalu zbrku.

U svom tom metežu koji je stvorila upoznaje i poslovnjaka Jasona koji je odsjeo kod nje u pansionu. Jason je jako zahtjevan gost i sve mora biti po njegovom. Zbog njega je veći dio pansiona bio slobodan, morala je potpisati ugovor o tajnim podacima. Ništa vezano za Jastina nije smjela iznositi u javnost ni odgovarati na moguća pitanja mještana. Nakon malo boljeg upoznavanja Justine misli kako je Jason vrlo zanimljiva osoba iako ima svojih mušica. Justine će od Jasona doživjeti veliko razočarenje. Njihovo druženje pokreće lavinu žudnje i opasnosti koja će zaprijetiti njihovim životima.

Mogu slobodno reći da mi je ovo najbolja knjiga iz ovog serijala. Nešto novo, drugačije, a opet povezano sa prošlim pričama. Pred kraj knjige šok i nevjerica. Snaga i moć koju ima ova junakinja je prokletstvo i blagoslov. Naći ćete dosta zanimljivosti pa i poneki recept, ali nikako ne iskušavajte jer tko zna što bi se moglo dogoditi. Ok, nekih sastojaka niti nema tako da i da želite ne možete isprobavati. Ovakvu Lisu još nisam čitala i pravo mi je osvježenje. Zanimljiva i vrlo dinamčna ni u jednom trenutku knjiga vam neće biti dosadna.


Post je objavljen 09.03.2018. u 16:47 sati.