Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Bez valjane poante



Na prekrasan dan jučer nastavilo se prekrasno jutro danas, mada ih stalno nešto pokušava pokvariti, te dane, no dok je sunca odoljeva se. Jučer odlučili nakon tržnice u obližnji restoran, ovaj put prepun, no dva mjesta i mjesto pod stolom za Jina smo našli. Oni imaju odlične jeftine kobasice, izgleda da je to lagano postao problem. Drugarica naručila rižoto, ja kobasice, konobar odmah, nema kobasica. Šutnja, ja kažem, budući da nema ni svinjskog pečenja, samo teleće, da ja nemam alternativu. Kaže konobar, pogledat će za svaki slučaj, što ako ipak nema, drugarica veli, onda idemo dalje. Naravno bilo je, s odličnim krumpirom za 22 kune.
Zatim smo odlučili ipak u Metro u nabavu pijače i bombona Negro za auto, još uvijek je daleko najjeftinije no i oni su nešto počeli mutini, uobičajene dvije cijene za malo- i veleprodaju, kad na računu treća, naravno naknadno smo vidjeli, ne sumnjam da trgovci imaju objašnjenje. Prošli mjesec sam se dopisivao s Elektroprimorjem, zamijenjeno i brojilo, sad strepimo, novi račun još nije stigao, čujemo da su promijenili pravila i da je za nas, koje su sad za promjenu svrstali u velike potrošače strašno poskupljenje.
Od Metroa prekrasan pogled na brda sa snijegom, bilježim. Jutros Korzo okupan suncem, isto kratko dokumentarno bilježim.
Sad prekidam i jurim van, drugarica je na razgovoru oko registracije auta, Jin je nervozan, valja ga preuzeti, čitam vas poslije.

Post je objavljen 09.03.2018. u 12:34 sati.