Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

ZNA VRAŽICA GDJE TREBA DOĆI SE SLIKATI?!



U vrijeme Francuske revolucije, uđoše masonski satrapi u parišku katedralu Notre Dame (Naša Gospa), porušiše slike, uništiše Svetohranište a na središnji olter postaviše najpoznatiju parišku krvu. Skiniše je golu i redom se naslađivaše njezinim tijelom dok se ona hihotala i zalijevala crnim vinom- Krvlju Kristovom- reče ona.

I tako masoni poručiše što misle o kršćanskim svetinjama i Našoj Gospi. Nakon sveg orgijanja pobiše svećenike, biskupe i odrediše se napraviti Ajfelov toranj koji će i svojom visinom nadvisiti najveću tj. Notre Dame.

U Dubrovniku nema revolucije. Nitko ne ubija biskupe i svećenike. Svejedno, kurvini sinovi dovedoše bludnicu i postaviše je na oltar da pokaže svoju "šlapu" cijelom kršćanskom svijetu a Isusa uslika golom guzicom.

Pa, jesmo li mi doista izgubili razum i smisao svog života?

Pitam vas biskupe i vašeg svećenika koji je zadužen za taj Kristov Sveti Oltar, jeste li vi za ovo znali, jeste li vi ovo odobrili? Ako ni jedno ni drugo, jeste li protiv bludnice i kurvinih sinova podigli kaznenu prijavu?

Ako niste ni jedno ni drugo a ni ovo treće, znači da ste isto što i ovi koji se popeše na oltar. Ne, vi ste još gori! Vas nitko ne progoni, nitko vas ne mlati i nitko vas neće odvesti na giljotinu.

Doista, ako niste ništa poduzeli protiv kurve, popnite se na vrh tornja iznad tog oltara i skočite na glavu, tako ćete dati zadovoljštinu i Vragu i narodu.



BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 07.03. 2018. godine
-----------------------------------------------------
1.) https://twitter.com/crostojkovic195
2.) https://twitter.com/stojkovic1958
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 4194.


Post je objavljen 07.03.2018. u 20:43 sati.