Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/iskonskipag

Marketing

LAUREAT - ANTE TONČI KURILIĆ - VIJOLA





Lijepo je znati da se moj blog prati i od strane gradskih čelnika, ako nitko drugi ono predsjednik Gradskog vijeća Domagaj Vičević. Vrijedi koji puta prozvati javne djelatnike grada i podsjetiti ih što su u predizbornim kampanjama zborili.



Postom "Ante Tičić – Doda i Ante Kurilić – Vijola" od 8.07.2017., podsjetio sam predsjednika Gradskog vijeća kako bi obojicu ovih zaslužnih Pažana trebalo nagraditi životnim nagradama za djelovanje u kulturi Grada Paga.



Nismo dugo trebali čekati da jedan od njih dvojice nominiranih sa stranica ovog bloga i dobije ovo zaslužno priznanje.

Na portalu Radio Paga donešena je odluka sa 4. sjednice Gradskog vijeća Grada Paga da se Anti Kuriliću, članu i voditelju KUD-a Družina dodjeli javno priznanje, Nagradu za životno djelo. U obrazloženju odluke, navodi se da je svojim predanim i nesebičnim dugogodišnjim radom na očuvanju paške folklorne tradicije i njenom prenošenju na mlade naraštaje, dobio ovo najveće priznanje koje dodjeluje Grad Pag.


Ova nagrada Tonču Vijoli, biti će uručena na svečanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Paga u prigodi Dana Grada, 30. ožujka.


Izuzetno mi je drago i ispunjava me ponosom činjenica da su se odgovorne glave ujedinile, odvagale ozbiljnost nominacije i prihvatili da se vrijednog Tonča Vijolu nagradi ovom prestižnom nagradom.


Ovim putem upućujem iskrene čestitke laureatu i neka ga dragi Bog još dugo godina poživi kako bi nas svojim glasom uveseljavao i pružao nam trenutke koje nas Pažane čini dodatno ponosnim.



Post je objavljen 07.03.2018. u 16:04 sati.