Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kakotikupus

Marketing

opstojnost

baš san se mislija zadnji dana šta se oni znanstvenici oko ničeg ne izjašnjavaju. zanemarujen ona predviđanja o smaku svita, jer toga ima barem dva puta godišnje pa postaje već neozbiljno. slušan sinoć kako se na domi tv uvodi nova serija o pripremama za smak svita, popularno znanih ka prepersi. otvorin danas slobodnu i naiđen na članak o znanstvenon istraživanju koje je proveja dr. sokol a u svezi dolaska 'rvata u ove naše krajeve.

pa kaže dr. sokol da 'rvati nisu došli u sedmom stoljeću poslin krista nego da je to bilo u osmon stoljeću poslin krista, onda je još naveja da nisu došli sa područja zakavkazja i irana ka šta su neki tili progurat ka tezu o izabranom narodu nego da su došli sa područja sjeverne češke i južne poljske koja graniči sa sudetima i sve to na osnovu keramike. sve to je izazvalo negodovanje u akademskoj zajednici koja samo šta dr. sokola nije proglasila heretikom.

e sad, meni jedna stvar nije jasna, mislim to pribrojavanje krvnih zrnaca. po njemu, to pleme šta se spustilo na ove prostrore je pobilo po avara koji su isto to područje oteli ilirima, a koji su opet pak ostatak rimske pokrajine, ona druga polovica šta je nisu pobili se prilagodila onima šta su došli, onda su neko vrime ovim područjem lutali križari za koje znamo da su dolazili iz njemačke, engleske i francuske i pojebali sve šta se pojebat dalo. poslin križara su došli mlečani i onda su i oni pojebali sve šta se pojebat dalo, nakon mlečana su došli turci pa su i oni pojebali sve šta se pojebat dalo, onda su poslin turaka došli austrijanci, talijani, njemci, srbi, itd. da ne nabrajan i svi su oni ostavili svoj pečat, mislin potomstvo. čak su neka istraživanja dnk potvrdila da u genetskom kodu ima više istočnjačkih krvnih zrnaca nego zapadnjačkih šta oče reč da su oni 'rvati šta su pojebali ilire i avare ostali samo u tragovima al je očito da su ostavili jaki genetski kod koji se u slobodnoj interpretaciji može nazvat kurčevitost koja je prisutna do današnjih dana a po kojoj se i danas miri 'rvatstvo.

dakle, mene sad u ciloj toj priči o 'rvatima jebe jedna stvar, mislim u smislu opstojnosti 'rvackog naroda, mladi odlaze vanka prave dicu di stignu, onda ta dica dobiju državljanstvo, rec'mo njemačko pošto i tamo ima najviše ili irsko i onda se oni pišu ka mali njemci jerbo više ne mogu uzet dvojno državljanstvo, šta oče reč da je njemačka zaštitila program svoje demografske obnove pošto oni šta su ujebani u njemačkoj ne mogu bit mali 'rvati. s druge pak strane rasprodali smo sve šta se rasprodati dalo i onda su opet došli potomci avara, križara, mlečana i turaka na ova naša područja, ilira ionako više nema osim u albaniji, pojebali šta se pojebat dalo i umisto da se pišu ka mali 'rvati matere i pišu ka njemce, engleze, talijane i šta ti ga ja znan šta sve ne samo kako bi dobili državljanstvo zlu ne tribalo, a ovi naši ode se kurče ko je veći 'rvat iako od tog 'rvatstva ni u genima nije ostalo ni slova 'h'.

Post je objavljen 07.03.2018. u 12:50 sati.