Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/iskonskipag

Marketing

6. GODINA ISKONSKOGPAGA






Nakon šest godina postojanja bloga, šest godina rada i pisanja, u ovaj blog je uloženo puno energije, truda i vremena, planiranja i istraživanja, pronalaženja mnogih podataka, prezentacije svojih fotografija. Nisam pisao u prvom licu jednine, jer ovaj blog je posvećen Gradu Pagu u mojoj izrazitoj želji njegove promocije.

Pišući ovaj blog nastojao sam biti profesionalan i iskren u ophođenju i ponašanju, priznati javno kada sam pogriješio ili prenio krivu informaciju. Jer u poslu, ovdje u pisanju, kao i u privatnom životu, važno je biti fer, jer to je ono što podrazumijeva profesionalnost i iskrenost. Izuzetno je važno biti maksimalno iskren i posvećen svojem pisanju kada odlučno izgovorimo "da" i maksimalno uljudan kada izgovorimo "ne". Srušeni mostovi nikuda ne vode, a lijepa riječ može ih samo učvrstiti. U pisanju bloga, kao uostalom u svakom današnjem poslu, važno je biti "povezan".

Ključna riječ u svemu je "poštovanje". Ako čovjek najprije nauči poštovati sebe kao osobu, poštivati će i druge. Pružajući poštovanje ne trebaš se boriti da zadobiješ poštovanje drugih ljudi, ono dolazi samo. Kroz ovih šest godina pisanja u to sam se više puta uvjerio.

Čitajmo se dalje, Vaš

Iskonskipag


Post je objavljen 05.03.2018. u 13:18 sati.