Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bezuvjetnaradost

Marketing

ENTITETI I KANALIZIRANJE

Neki ljudi su oduševljeni entitetima, koji se lažno predstavljaju raznim svetim imenima iz kolektivnog nesvjesnog sna i on ih kanaliziraju Ili dopuštaju da budu vozilo za taj entitet.
Entitet im daje neke informacije, koji oni neznaju i zato mu oni predaju svoju moć Ili entitet čak pomaže u tzv. iscjeljenju što djeluje kao pozitivno. No istina je da taj entitet oduzima energiju domaćinu i snizuje svjesnost.
Taj demonski privjesak zna kako pridobiti osobu, koja nije svoja tako da sama osoba pristaje na simbiozu radi nekih dobitaka.

Tako neki misle da su duhovniji ako mogu komunicirati sa skrivenim realnostima, što većina inače ne može .
To je samo rezultat svog osjećaja manje vrijednosti i nepotpunosti. I onda im entitet daje osjećaj veće vrijednosti i moći.

Ako ga se kasnije žele riješiti, to je teško dok god sami borave u nižim vibracijama.

Ako npr. uzimaju neke lijekove, stimulanse ili droge to otvara njihovu auru za razne entitete.
Ako negativno razmišljaju, prosuđuju, gledaju horore video igrice i ostale mediokritetske zabave čovječanstva , odlaze u barove, piju alkohol, gledaju redovito vijesti i sl..

Kako ih se riješiti ili ne privlačiti ?
Detox organizma pomaže uz pijenje puno vode i vježbanja ,kao i čvrsta odluka da ćete biti svoji i manifestirati svoju božansku cjelovitost.
Ako je osoba kroz entitet izgradila svoj status u društvu i drugi je trebaju radi njene tzv. vidovitost i to je test koji treba nadići. Neki i materijalno zarađuju i od toga prave svoj biznis. Možda zaista još naivno vjeruju kako je to božansko vodstvo i kako dobro čine sebi i drugima.

Svatko se treba okrenuti u svoju nutrinu bez oslanjanja na tzv. vanjsku, odvojenu pomoć . Onaj koji pruža takvu pomoć usporava razvoj osobe koja traži pomoć i usporava svoj razvoj.

Tako se i pod krinkom duhovnog vodstva krije svašta !

Privlačimo onu vibraciju koja nam je kompatibilna. Mislimo da smo mali i nemoćni i privući ćemo one koji će imati moć nad nama, bilo iz skrivene, suptilne realnosti ili materijalne realnosti .

Zašto bi neka druga individualnost bila bolja i vrednija od nas ? Zar samo zato što nema fizičko tijelo i ima trenutno širu viziju?
Mi kao individualizacija trebamo biti jedno sa samim sobom, što znači naše unutarnje jedinstvo sa božanskom cjelovitosti.

Oni koji osjećaju suptilnije vibracije mogu komunicirati s drugim entitetima bez fizičkog tijela, ako to žele, no to treba biti na ravnopravnoj osnovi bez predavanja svoje moći .

Zato je petljanje po astralu opasno, jer nam se čini da drugi entiteti znaju i mogu više od nas. Tu je puno zavođenja.

Naša duša isto to sve zna i zašto se oslanjati na nečiju drugu dušu, ma kako napredna bila.

Svaka duša ima proširenu percepciju, dok egzistiranje u fizičkom podrazumijeva fokusiranu ili suženu percepciju.

Proširena percepcija nije duhovno naprednija od fokusirane.
Samo njihovo sjedinjenje dovodi do transcediranja. To znači sjedinjenje duše i tijela.

Skrivene realnosti i fizičke manifestacije su dio velikog iluzornog sna i ako se tu zapletemo, odgađamo buđenje.
Većina duhovne doktrine i priča o buđenju, zadržavaju nas u snu uz lažni dojam napredovanja .

Svatko od nas dobije onu informaciju ili uvid koji nam je potreban u tom trenutku.

Sve ostalo može biti za zadovoljenje naše znatiželje i može biti sredstvo za naše dublje zavođenje i duže sanjanje.

Svako kanaliziranje je jedna vrsta opsjednutosti s entitetima različitih frekvencija.

Ako ta opsjednutost pogoduje željama maloga ja onda je smatramo pozitivno i nazivamo je duhovnim vodstvom, a ako stvara veće negativne smetnje, onda smatramo kako treba zvati egzorcistu.

Jedino pravo duhovno vodstvo je veza naše individualnosti sa božanskom cjelovitošću. Jedinstvo tijela duha i duše.

Sve ostale komunikacije nas zadržavaju u dualnosti, jer tada postoji naše odvojeno malo ja i neki drugi odvojeni duhovni entitet, što je dio iluzornog sna. U jedinstvu nema komunikacije, osim na površnom iluzornom nivou. Bog ne komunicira s nama kada smo njegov jeinstven izraz. Komunikacija s Bogom je samo na nivou matrixa ili uvjetovanih programa.

Vidovitost i drugi ekstrasenzorni darovi u okviru matrixa, nemaju za pozadinu potpuno otvorenu i pročišćenu šestu čakru, kao što se često misli.

Treće oko je potpuno aktivirano, samo onda kada otpustimo sve prosudbe, što bi trebalo biti ili što ne trebalo biti. To znači da smo sa sviješću van velova iluzije značenja i definicija.
To znači da smo se izdigli iznad iluzorne odvojenosi smrti i života.


Onda mi sada recite koji vidovnjak djeluje s tog nivoa, ako vam daje savjete što je doro za vas ili nije, proriče budućnost i s vama raspravlja o raznim značenjima događaja , koji su vam problem sada ili u iluzornoj linearnoj budućnosti.
Takav vidovnjak sa proširenom percepcijom vidi šire područje linije vašeg života , ali to su očitovanja unutar vašeg matrixa sa značenjima, koja vibriraju na nivou odvojenih malih ja. Tu se raspravlja o dobru i zlu s motivom bijega od zla i dobivanja što više dobrog. To je područje dualnog sna i nije viđenje istinski probođenog vidovnjaka.


Teme za kontemplaciju :
Što mislite i osjećate o Braci sa Srebrnjaka , koji kanalizira Prokića ?
Što mislite i osjećate o vidovnjakinjama, koje na Tv. skidaju uroke i sl ?
Što mislite i osjećate općenito o duhovnim guruima i duhovnim vodičima ?
Što mislite i osjećate o kršćanskoj doktrini kako je Isus jedini sin božiji i kako se možemo spasiti samo kroz njega ?
Kako znam da su poruke /kao misli i osjećaji / moja trenutna božanska ekspresija cjelovitosti ili glas neke druge suptilne individualnosti ili entiteta ?


Post je objavljen 04.03.2018. u 12:27 sati.