Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/blogdogg

Marketing

One night in Bangkok

-Cijenjeni moj Jonathane...nije to više taj Bangkok!

rekoh nastojavši prizemljiti njegovu impresiju jednim prosječnim ping pong partyjem. svašta je još pred nama, a on je zinuo na običan dvoboj curki koje iz vagina ispaljuju ping pong loptice. sutra idemo na Koh Samui. nekakav resort nas je pozvao da kao članovi žirija na izboru za miss kokos uveličamo predstavu. takve se manifestacije obično završe suite grupnjakom i duvanjem. volim Koh Samui. baš zato što je tako mass turistički sterilan. i baš zato što su kurve skuplje nego na kopnu.

Jonathan je naravno, prvi put u Indokini. trebao je snimat nekakve editorijale, ali su mu prvu večer dva lady boya nešto ubacili u drogu i maznuli mu aparaturu i lovu. najzad su ga posredovanjem agencije uvalili meni. naplatit ću im masno taj tutorial. momak je neloš, ali zapadnjački priglup, a koliko vidim i prilično nastran. ostane li duže u Tailandu, mogu ga zamisliti kako na nekom ping pong partiju loptice ispaljuje iz šupka. inače je iz Southebya. gdje god to bilo...

hidrogliser kreće u 5, sad je 2. cjenkamo se s nekom prekrasnom kurvom koja nas pristaje splitati u jednom lučkom svratištu za soma i po bahti. nažalost imamo samo jedan prezervativ. sori Jonathane, moraćeš malo prošetat po luci. ja ću to vrijeme upražnjavati nadopunjujući se s tom sladostrasnom vaginom iz koje upravo čujem dopirati zvuk mljevenih kamenčića i žuborenje u valovima.

I fuckin love my life

Post je objavljen 01.03.2018. u 15:26 sati.