Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tignarius

Marketing

BOG JE NAŠ

Upitno je jesmo li mi njegovi!
(Ovo nije bilo upitno jedino kod najvećeg sina naroda i narodnosti kojem poznati "umetnik" Ofrljić nije metnuo svinjsku glavu, makar se on s njom i hvalisao).

Pošto sam izložen uvrjedama svih onih koji se ne smatraju katolicima (to su vam oni koji nedjeljom idu na misu, slabije su obrazovani, sudjelovali u pretvorbi (ali onoj HDZ-ovskoj) načelno su iz "pasivnih krajeva", imaju ćoškaste glave, svi nisu ni porezni obveznici, jedan dio čak i živi u Kraljevoj Sutjesci (ispravnije rečeno; živio je!) voze skupe aute, nose bijele čarape (neki igraju i tenis) i imaju jednog šefa u Vatikanu..) odlučio sam pronaći proroka koji je prije oko 2.700 godina "anticipirao" današnju situaciju, pa je prenosim svim onim "izgubljenima" koji se smatraju nađenima.....da ne kažem pogođenima.

Nadam se da se po pitanju Ezekiela možemo složiti!
Ako ne; citirat ću one "nezgodne" poruke i iz SZ i NZ-aZar je meni do toga da umre bezbožnik, a ne da se odvrati od svojih putova i da živi?Ezekiel


»Ako se bezbožnik odvrati od svih grijeha što ih počini, i bude čuvao sve moje naredbe i vršio pravo i pravicu, živjet će i neće umrijeti. Sva njegova nedjela što ih počini bit će zaboravljena: zbog pravednosti što je čini, živjet će. Jer, zar je meni do toga da umre bezbožnik — riječ je Gospodina Boga — a ne da se odvrati od svojih zlih putova i da živi?
Ako li se pravednik odvrati od svoje pravednosti i stane činiti nepravdu i sve gadosti koje radi bezbožnik — hoće li živjeti? Sva pravedna djela koja bijaše činio zaboravit će se, a zbog svoje nevjere kojom se iznevjerio i zbog grijeha što ih počini, umrijet će. A vi velite: 'Put Gospodnji nije pravedan!' Čuj dome Izraelov: Moj put da nije pravedan? Nisu li vaši putovi nepravedni? Ako li se pravednik odvrati od svoje pravednosti i stane činiti nepravdu, pa zbog toga umre, umrijet će zbog nepravde što je počini. A ako se bezbožnik odvrati od svoje bezbožnosti što je bijaše činio, pa stane vršiti moje pravo i pravicu, živjet će i neće umrijeti. Jer je uvidio i odvratio se od svojih nedjela što ih bijaše počinio, živjet će i neće umrijeti.«Ovo je moj najviši stupanj "raznježenosti" prema drugim i drugačijim, zato nemojte me zloupotrebljavat...)))
Stavio sam i pjesmu koja nikog ne vrijeđa!
Jedino mislim da će oni Fres nešto glavinjat, a Euro će pronać štogod pornografije...!da bi mi napakostio!
Geo, vjerojatno ima snop pitanja o "egzaktima"

Jel vam lipši Ezekiel iki AlisonPost je objavljen 26.02.2018. u 16:17 sati.