Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sempercontra

Marketing

Odlazak na zimovanje

Posljednjih sam dana imao gužvu oko intenzivnih radnji za rezervaciju mjesta u hotel na Bolu. Uspio sam relativno brzo (za naše uvijete) sakupiti sve potrebne dokumente. Poslao sam ih e-poštom na recepciju hotela u Bolu (rečeno mi je da je trenutačno ljepše vrijeme nego u Nici).

Ubrzo sam dobio odgovor: „Počašćeni smo da ste izrazili želju ove hladne dane provesti u našem hotelu. Za kratko vrijeme poslat ćemo Vam termin.“

Dok sam čekao odgovor na moj upit, napravio sam u svom notesu, kojeg uvijek imam pri ruci (slabo pamtim brzo zaboravljam, pa zapisujem), popis provijanta kojeg trebam ponijeti na zimovanje.
I taman kad sam upisao posljednju stavku, stigao je odgovor iz hotela i to osobno od direktora:
„Poštovani Semper Contra, šaljemo Vam termin za boravak u našem hotelu. Dođite 27. veljače, a tretman ćemo započeti 28. Vjerujem da Vam je sadržaj tretmana poznat“, pisao je direktor.
Odmah sam odgovorio e-poštom:
„Da, poznat mi je. Nisam kod Vas prvi put. Znači 27. dolazak, 28. tretman, a 1. ožujka odlazak sretan.“
Nisam očekivao odgovor, ali je ipak stigao:
„Možda će tako i biti wink.“
Vidim da je direktor dobro raspoložen pa da mu ne ostanem dužan, odgovorih:
„E, ne dam se ja tako lako iz Vašeg hotela, možda produžim boravak u Nici ako kod Vas neće biti mjesta za boravak od nekoliko dana“, iskopirah potvrdu o terminu i krenuh se spremati za putovanje.

Svakako odlučih da, ako se u Nici vrijeme tijekom mog boravka u Bolu popravi, dio odmora provedem i u tom poznatom odmaralištu pa da na taj način povežem ta dva mjesta u, meni već dobro poznato mjesto, Bol-Nica.

* * *

I eto, stigao je dan odlaska. Vas ostavljam u ovim negativnim celzijusićima i 'sibirskoj hladnoći', a ja odoh u 'toplije krajeve'.
Do povratka u svoj Brlog, nadam se potpuno rekuperiran, zdravi i veseli bili. Ako ću imati vremena, a tretman neće biti previše intenzivan javit ću se kojom razglednicom.


Post je objavljen 26.02.2018. u 14:46 sati.