Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/paterluka

Marketing

Image and video hosting by TinyPic
14.18 sati Dok čekam, čekam ljubav, ali osobitu. Radosno iščekujem jer volim te koje čekam. Ma je, je i gotovo, moguće je voljeti bez želje da dodiruješ tog kog voliš. Bože hvala Ti što tako volim moje Pečnik-ove. 16.27 sati A sad, stanje stvari da vidimo? Aula patara kod Isusovih ovca na Fratrovačkom brijegu: br. Mato gleda nogomet na tv, tu oko stola smo moje Pečnik-ove i Isusova ovca, na stol su stavile neke grickalice i kavu. A sada pustit novine, srrrk... gric-gric... i ćakula-bakula kreće... i teče, teče...
16.44 sati Ah, a znaš da je i pokora biti usredotčen samo na bitno. Nebo je znalo za usmjerenost svoje ovce na bitno. Pa kad je vidjelo da mu ovca disati može, a i srce joj kuca, izdao je zapovijed: NAZAJ! A to što Mu ovca nogama ne miga, ili vrećicu šećera za kavu zubima otvarati? Ah, ma to su trivijalnosti! Bitno je bitno i ja sam samo za BITNO! Zdravi i veseli bili!
17.10 sati Ovaj tren je takav da redak o noktićima čeka. Ah, kakav redak? Spoznaja se LJUBAV brine za njih. Ona koja je ovci ovoj rekla: TI SI MOJ! Pazit ću na tebe kao na malo vode na dlanu. Ah... noktići moji i Tvoji.

Post je objavljen 18.02.2018. u 16:00 sati.