Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Tako lijepa i mlada

Dakle rekli smo da za Valentinovo svaki bloger triba napisat pismu najmanje jednon a najviše pet blogerica.
Pisme ne mogu bit kakve bilo, nego nako malo macho, prave muške, a istovrimeno i poetične.

Evo za primjer, recimo

Tvoje oči blišće ka ledice u štop lampama na Audiju A 6:

Nemoj da san slućajno vidio kakvo ono pedersko prenemaganje, ka oni Šejkspir, i drugi pederi.

Ka orjentir morete uzet poeziju Siniše Vuce koji vrlo precizno i istinito prikazuje muška stremljenja prema ženskin objektima, pa kaže

Tražena si roba u gradu, svi te žele tako lijepu i mladu

To je to, ta vjekovna nepravda koja izvire iz stihova našeg Siniše zvanog Vasilij Mitu, svi žele one lijepe i mlade, Eno našu Sarah be je tila zaskočit i neka ženskurina, zašto, zato što je lijepa i mlada

To je ujedno i priča o prokletstvu tih lijepih i mladih, koje onda sve koje to nisu, nisu više, nisu to nikad ni bile, ili to nikad neće biti, mrze onako kako to samo žene mogu, onako postojano ko trovremenski taft, nema te vremenske nepogode koja može na bilo koji način utjecati na žensku mržnju, prema lijepim i mladim ženama.

A onda naša Sarah be, naka lakomislena, koja bi na guzicu progovorila, sve to ispriča, dokle tako Sarah be, dokle ćeš solit rane onima koje više nisu lijepe; a bome ni mlade, dokle ćeš nabijat komplekse ružnim lezbama, i muškarcima u peemesu.

Ali da se vratimo mi našem mentoru Vuci koji kaže Volim piti, volim piti, volim piti i ljubiti

Dakle iz ovoga stiha je vidljiva vjekovna mudrost da je ljepota i privlačnost žene proporcionalna količini alkohola unesenom u organizam.

Naš Vuco kaže dalje vako

Eh da nisi tako lijepa
Da od tebe ljepše ima
Ne bi ljubav bila slijepa
Od suza u očima

Kako kaže naš idol, posebno je na cijeni ljepota, i to ona vanjska, nikakve gluposti o ljepoti duše, svi znaju da je duša unutra, Daklen nisi ti rođo ginekolog pa si gleda unutra i naša dušu pa ti se baš svidila, to su te gej gluposti, ko je ikad vidija dušu.

Biće lezba ima oči ka supermen, pa je sinjala dušu od Sarah be, i onda navalila moreš mislit.

Ajmo dalje, baš idol Vuco kaže
Lagala, zašto si meni lagala
Lagala meni sve
Da ljubav nikad ne prestaje

Dakle još jedna važna činjenica, žene lažu, dobro nećemo in to pisat u pismama, ali moramo znat, inače to ti slomi srce, ka šibicu, dakle pisat pisme ali bit spreman na samoobranu, nikad ne znaš kad će te to šurikenon potegnit.

To bi bilo sve za danas, doša nan je Aleksa a večeras u Lisinskom nastupa Božo Vrećo pa iden vidit jel se to u gradu održava neki freak show, queer festival ili koji kurac se događa




Post je objavljen 12.02.2018. u 11:15 sati.