Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mecabg

Marketing

Nik...


Pokušala sam obediti jednu dosta normalnu prijateljicu da bloguje. Sve joj je bilo jasno, i postovi i slikice i komentari i blokiranje i anonimci, ali smo zapeli na niku.
Najteže je to odabrati.
Mora biti malo egzotično i nije važno ako ti je najveća egzotika u životu banane u zdeli na stolu, onako malo sexi izvučene.
Mora asocirati na pamet dotičnog što može biti vrlo pogibeljno, jer ko je još video blogera negenija (sad sam smislila tu reč, lepo zvuči).
Nik je odraz tvojih težnji, opisuje te, daje značaja tvojim rečima, objašnjavam.
Možeš imati i sarkastičan nik, ali ako ne poznaš značenje svih reči, bolje se mani tog imena. Sećam se jednog koji je hteo biti Guliver, ali veći i jači, pa ispao Gulanfer.
Nik može biti i jako zgodan za život jer kao i horoskop, počneš dobijati odlike tog imena. Evo,ja kao meca dobila sam osam kila od registracije na blogu. Da li je za to kriv blog ili blogeri koji su mi blagonakloni, ili možda sam naučila nešto skuhati još se ne zna, ali redovno čitam kulinarske veštine naših blogera… što je dalo odlične rezultate u mom poprsju, ali i u struku. Onaj što je uzeo nik 40 kila manje mislio je očito na sebe, pa deo tih kila bacio na mene.


Ona je htela uzeti nik koji će odraziti njenu stvarnost, maštanja i perspektivne želje fantazije jednog smrtnika koji hrabro raskida sa prošlošću gledajući izlazak sunca na zapadu.
Meni se ideja dopala, ali i pored najbolje volje nismo mogli smisliti koja reč bi to odrazila najbolje.
Ne znam kako ste vi odabrali nik, ali ja sam trebala biti AnaM, a blog se trebao zvati meca. Kako sam to zabrljala, pojma nemam, ali nije loše ispalo na kraju.




Post je objavljen 10.02.2018. u 10:20 sati.