Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gtaradi

Marketing

Udruga Mlada pera pokrenula je crowfunding kampanju

Dobro jutro ili dobar dan, svejedno, nek je na licu osmijeh radostan!
Udruga Mlada pera pokrenula je crowfunding kampanju da se skupi novac za izdavanje knjige sa radovima osnovnoškolaca pristiglim na natječaj o različitosti. Nećemo se lagati, uzdajemo se u to da volite osnovnoškolce i cijenite njihov trud!


Što se nudi u toj kampanji?

$5 - Član Liste podupiratelja
Dobivate svoje mjesto na Listi podupiratelja u knjizi!

$15 Knjiga za vašu donaciju
Kada budete čitali knjigu Konobari, kurve i političari Taradi Gorkića koju ćete dobiti ovom donacijom, sjetite se da je to vaša žrtva za udrugu Mlada pera i mlade autore;) Vaša žrtva bit će nagrađena vlastitim mjestom na Listi podupiratelja u knjizi!

$25 Kompenzacija
Omiljeno hrvatsko sredstvo plaćanja. Dakle Vi udruzi donaciju, Udruga vama knjigu Različitost čim izađe iz tiska. Omjer više nego povoljan - 1 knjiga : $25 i naravno, dobivate svoje mjesto na Listi podupiratelja u knjizi!

$50 Vrtuljak na godinu dana!
Postoji portal lokalnog imena, ali svjetskog dometa: Medjimurje.info! Vaš banner 728x90 px u vrtuljku na stranici cijelih godinu dana! Pogodno i za privatne i pravne osobe!

$100 Combo paket za monodonaciju
Uz banner 728x90 na vrtuljku za godinu dana podižemo ulog za promo članak na portalu Medjimurje.info na rok - neograničeno! Poduzetnici, znamo da ste prepoznali ovu priliku za marketing!

$200 Tri u jedan
Naš Tri u jedan je nezaboravan paket jer uključuje Combo paket za monodonaciju + Vrtuljak na godinu dana! na portalu Top generacija + Vrtuljak na godinu dana! na službenoj stranici udruge Mlada pera. Ponuda koju nijedan reklamni lumen bilo koje firme ne može zaobići!

Sve detalje možete naći na linku crowfunding kampanje, a donacije možete izvršiti i direktno na ovom linku!

Post je objavljen 01.02.2018. u 11:46 sati.