Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mcind

Marketing

Male maškare

Dječja karnevalska povorka mi je jedno od ljepših karnevalskih događanja jer sudjeluju djeca iz vrtića i osnovnih škola koja se jako vesele i lijepo ih vidjeti kao šarenu rijeku na riječkom Korzu. I moja djeca su u nižim razredima osnovne bili dio ove vesele povorke.
Bilo je raznih likova iz bajki i mašte koji su prošli ove subote Korzom , a poslije su u šatoru na Delti odmorili uz slastice i sokove.

Prije maškarane povorke vrtićka djeca su na pozornici pjevala i plesala.U blizini vidim u šetnji velikog medu i malog psa.


Skočio sam prije gužve do place kako bih nabavio nešto za večeru.


Primjećujem jednu zanimljivu skupinu planinara iz dječjeg vrtića Jarun iz Zagreba kako preko Mosta branitelja kreću prema Rivi. Kažu da su se spustili sa vrha Medvednice Sljemena i imaju svu potrebnu planinarsku opremu.


Povorku predvode princeze i prinčevi karnevala uz pratnju kraljice karnevala, meštra Tonija i riječkih morčića.


DV Cvrčak iz Malog Lošinja došao je pokazati svoje malo misto.


Stigli su preko Rive na Korzo i planinari sa Sljemena.


Iz vrtića u Viškovu i Škrljevu stigle su banane u pidžami.


Eskimićima sigurno nije bilo hladno.


U DV Viškovo vole voće i povrće.


Teslići iz OŠ Nikola Tesla u Rijeci zajedno sa kolegama koji su došli iz Preserja u Sloveniji su tek 57. po redu skupina i polako kreću od svoje škole prema Rivi i Korzu.


Fotke za povećati klikom: riječko Korzo i pogled na Sušak preko kanala.


Maškarane djece u povorci bilo je oko 4600 u 67 grupa, a gledatenja najmanje 10 puta više, od kojih su mnogi bili pod maskama. Nadam se da ste i na TV-u vidjeli i osjetili dio ove karnevalske atmosfere.


Post je objavljen 29.01.2018. u 17:17 sati.