Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/edoimedo

Marketing

Pogodak Elle Kennedy





Pogodak Elle Kennedy

Izdavač :Naklada Neptun

3. dio iz serijala Off-Campus

Stigao nam je i treći dio iz serijala o studentima hokejašima. Ova knjiga prati priču o Daenu Di Laurentisu, plavokosom,zelenookom “Adonisu”. Oni koji su pročitali prva dva nastavka znaju tko je Dean jer se pojavljuje u prethodnim knjigama.

Deana svi smataju razmaženim bogatunčićem, koji uvijek dobije sve što poželi. Taj hokejaš sveučilišta Briar svojim lijepim licem privlači žene i ni jedna mu do sada nije uspjela odoljeti. Dean živi prema svojim pravilima tj. Deanovom evanđelju koje je savršeno funkcioniralo,sve dok nije sreo Allie Hayes.

Allie Hayes nalazi se u velikoj krizi, ne zna u kojem smjeru krenuti nakon diplome, uz to je prekinula s dečkom i njezin život je u totalnom kaosu. Dečko s kojim je prekinula, neprestano je zove i šalje poruke, a ona kako bi se maknula iz stana odlazi u kuću hokejaša, odnosno njena prijateljica Hannah daje joj prijedlog da ode tamo. Tucker i Dean će paziti na nju. Možeš misliti! Tucker nije bio nigdje na vidiku što je značilo da joj preostaje samo Dean, a ona time nije bila sretna. A noć u kojoj je trebala biti sigurna na kraju se pretvorila razuzdanu pijanu zabavu s Deanom u krevetu.
Jedna zajednička noć donosi velike promijene. Allie ne želi imati posla s Deanom, a on je svim snagama pokušava ponovno uvući u svoj krevet. Da , dobro ste pročitali! Deanu nije bila dovoljna samo jedna noć, a Allie ga neprestano odbija želeći s njim ostati prijatelj. Dean od tog trenutka kreće u osvajanje i mora se jako potruditi da pokaže kako je puno bolji od onoga što drugi vide. A svemu tome prethodi potresni događaj…..

Najbolja knjiga iz serijala do sada, smijeha neće nedostajati. Odlična ,lagana romantična priča puna humora. Odlična knjiga koja će vas zagrijati u ove hladne dane,ako je niste pročitali, a ako i jeste čitajte ponovo, jer ja sigurno hoću. Na kraju knjige šok i nevjerica, jer takvom završetku se nisam nadala, a slijedeći nastavak nam donosi po svemu sudeći nevjerojatnu priču s jako zanimljivim likovima,a čini mi se da bi nekako priča mogla nadmašiti i ovu Deanovu, no do onda se treba strpiti.
“ Izgleda pretjerano opušteno tu na mojem kauču. Plavokosi Adonis s tim svojim zlaćanim prsima,isklesanim mišićima,savršeno propocionalnim crtama lica i muževnom vilicom. Ako mu se ne posreći s hokejom, trebao bi razmisliti o karijeri foto-modela. Dean Di Laurentis nevjerojatno zrači seksualnošću. Mogli bi puknuti njegovu facu na kutiju laksativa i sve žene na svijetu bi se nadale konstipaciji kako bi imale izgovor da ga kupuju.”


Post je objavljen 19.01.2018. u 15:50 sati.