Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/edoimedo

Marketing

Vatra i led Kate Meader



Vatra i led Kate Meader

Izdavač: Mozaik knjiga


Kinsey Teylor najbolja je u svom poslu, radi u gradskom odjelu za odnose s javnošću. Dobiva zadatak da popravi ugled čikaške vatrogasne postaje. A to joj neće biti nimalo lak zadatak, a sve zbog zgodnog, tvrdoglavog, mišičavog vatrogasca Lukea Almeide. Kinsey ne podnosi kada joj drugi govore kako da radi svoj posao,a uz to odlučila je da neće imati posla sa muškarcima koji ne žele poštovati njezin talent samo zato što je žena. Pošto je vrlo tvrdoglava baš kao i Luke jako će se pomučiti da obavi svoj zadatak. Koliko god je Kinsey odlučila ne imati posla s muškarcima, uz Lukea će to biti jako teško. Zbog njega joj divljaju hormoni, a ona pokušava biti imuna na njega, što joj ne uspijeva baš najbolje.

Lukeu Almeida najvažnije su tri stvari u životu:vatra, domovina i obitelj. Smatra kako dobro vodi vatrogasnu postaju i da mu ne treba jedna žena koja će mu se motati po postaji i raditi reda. Kinsey smatra ledenom princezom koja se došla upetljati u njegov život. Lukeu prijeti otkaz zbog gluposti koju je napravio i nevoljko odlučuje kako će surađivati sa “ledenom princezom”. Suradnja na početku ne prolazi bez njihovog prepucavanja, ali s vremenom shvaća kako je najbolje napraviti primirje. Kinsey mu se polako uvlači pod kožu, a on odluči kako će to primirje iskoristiti kako bi je izludio da čezne za njim. Nakon uspješnog surađivanja i vračanja ugleda postaji u problemu se nađe Alex , Lukeina sestra. Iako se Alex zna sama braniti i brinuti za sebe, svejedno će trebati pomoć Kinsey. A Kinsey u rješavanju Alexinog problema i cijele postaje stavlja svoju karijeru na kocku što joj se kasnije obije o glavu. Vraća se u San Francisko kako bi tamo započela svoj život iz početka, ali joj Luke mrsi planove……

Iako su Kinsey i Luke u prvom planu, u ovoj priči pratimo i ostale likove obitelji Dempsey. Lagana, zanimljiva priča koja nam ukazuje da je zajedništvo obitelji najvažnija, čak i ako nismo u krvnom srodstvu. Humora ima dovoljno da se nasmijete od srca, tužnih priča iz prošlosti također ali vam za njih neće biti potrebne maramice, scene koje golicaju maštu, ma uistinu ima svega i baš sam uživala u ovoj priči.


Post je objavljen 19.01.2018. u 15:34 sati.