Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/edoimedo

Marketing

Šarmantni princ Teresa Medeiros




Šarmantni princ Teresa Medeiros

Izdavač: Mozaik knjiga

Bannor Smioni ratnik koji je poznati kao ponos Engleske i strah i trepet za svoje neprijatelje Francuze. On je ratnik koji nije bježao od ni jednog izazova, ničega se nije bojao. A sada kada je rat završio morao je preuzeti roditeljsku dužnost što nije nimalo lak zadatak. Ima dvanaestero neposlušne djece s kojima vodi neprestanu bitku. Svako malo pred vratima zamka pronađe ostavljeno dijete, a svi vjeruju kako je njegovo. Kukavički se skriva u svojoj sobi i izlazi samo noću kad djeca spavaju. Razlog? Djeca mu pripremaju različite klopke u koje on naivno upada.Jjedini način da obuzda djecu je naći novu ženu, jer shvatio je da im nedostaje ženska ruka. Bannor šalje svojeg vazala da mu pronađe novu ženu i ima nekoliko uvjeta, ne smije biti lijepa i mora znati s djecom. Njegovom vazalu to je bio težak zadatak jer gdje će naći ženu kakvu njegov gospodar traži. Sreća mu se osmjehnula jer je pronašao lady Willow koja je bila prava ljepotica -suprotno onome što je Bannor tražio.
Kada je Bannor vidio Willow nije joj mogao odoljeti, a na svojeg vazala je bio jako ljut. Sada je tražio izlaz kako da se riješi ove predivne djevojke, sada njegove novopečene supruge. Dozvolio je djeci da rade nepodopštine Willow u nadi kako će ona pobjeći glavom bez obzira. Što se nije ostvarilo. Willow je pridobila djecu za sebe nakon čega su svi zajedno Bannoru objavili rat.

Lady Willow od Bedlingtona odvažna je ljepotica koja se u svakoj prilici suprostavila Bannoru. Odgajala je svoju polubraću i navikla je na dječju grubost i neposluh. U svojem domu je bila jako nesretna jer ju je maćeha pretvorila u svoju sluškinju, a ona je željela samo da je netko voli. Jedini izlaz iz svojeg doma pronašla je u udaji za čovjeka kojega nikada u životu nije vidjela, nadajući se željenom miru i slobodi i mrvicu ljubavi. Shvativši da se njen suprug oženio njome samo kako bi mu čuvala djecu Willow obuze bijes. Tako razljućena Willow pomoću djece objavljuje rat Bannoru….

Obiteljska priča koja je protkana humorom,vjerujte nasmijati ćete se do suza. Uz humor u ovoj priči ima ljubomore, dobrote,zloće i tužnih priča pojedinih likova. Kada počnete čitati nećete se moći zaustaviti. Zabava sa ovom knjigom vam je zagarantirana. Meni se priča sviđa ali imam jednu zamjerku, malo mi je preopširna. Da je malo kraća bilo bi puno bolje.


Post je objavljen 19.01.2018. u 15:28 sati.