Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kakotikupus

Marketing

trener

siguran san da je većini poznat pojam trener, ali nisam baš siguran da ga većina stavlja u širi kontekst od sporta pošto je općepoznato da ga doživljavaju kao najvažniju sporednu stvar na svijetu. e ali dragi moji, ka prvo sport uopće nije najvažnija sporedna stvar na svijetu zato šta je to sex ako ne i najvažnija, dobro nije važniji od hrane ili je hrana nepravedno zapostavljena, ali sport sigurno nije. recimo, jedna vrlo važna sporedna stvar je posao jer čovjek nije stvoren da bi rinta nego da bi uživa. no dobro, prihvaćam mišljenje da je posao važan jer bez njega ne bi bilo ni hrane, a onda opet, neki ne rade ništa a isto se hrane, ka šta bi reka servantes u malome mistu 'ka tice nebeske nit oru nit žanju, a otac nebeski ih ipak 'rani' e pa tako su neki ka i servantes našli načina da dođu do hrane ka i tice nebeske.

uzmimo npr. indiju, tamo je jedna velika masa svita za koju baš i nema dovoljno hrane, pogotovo zato šta su in krave svete životinje, ali su se njihovi servantesi dositili kako doći do hrane pa se tako jedan zavjetova da će ostatak života provesti držeći stalno jednu nogu u zraku, čim se to pročulo odma je posta guru šta znači duhovni učitelj u prijevodu trener. ljudi su ga počeli hodočastit i donosit mu hranu jerbo sveti čovik ne može ništa radit sa jednon nogon u zraku. i tako on cili život obilazi indijska sela, pošto je u onom prethodnom pojia sve šta se dalo poist, upoznaje znamenitosti indije, ništa ne radi a ima šta za poist samo zato šta drži jednu nogu u zraku, ka i golubi, tice nebeske, biće od nji i dobija inspiraciju.

e onda se to pročulo na zapadu pa su neki gurui, treneri jelte, postali gastarbajteri i ošli na zapad u potrazi za boljim životom. u početku je to bilo na poziv oni šta su u potrazi za svojim ja proputovali indiju, a poslije su postali indijski izvozni brend. no, kako to obično biva kada leptir zamahne krilima u indiji onda se to proširi na cili svit i ubrzo skuže da ne moraju uvozit indijske gurue nego da i oni imaju potencijala samo je nasta problem u licenci, jer ako se nazovu guruima onda moraju plačat licencu indiji a to znači odliv sredstava pa su sebe nazvali životnim trenerima ilitiga life coach ili tim building coach a ima i oni šta vole da ih zovu consiliere. e ti trenera se namnožilo ka golubova po gradovima samo letaju okolo a narod i hrani ka atrakciju, to šta izaseru sve di slete nema veze, uvik će se nač onih koji zbog vlastitog preživljavanja moraju počistiti njihova govna.

Post je objavljen 16.01.2018. u 17:01 sati.