Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tignarius

Marketing

RIBARI SE KARAJU

Bermudski trokut je čista pisdaria za Savudrijsku valu oli ti Piranski zaljev!
Tu će se vjerojatno voditi pregovori još jedno stoljeće uz konzalting Vidovitog Milana, Babe Vange, i one žene onog boksača..i naravno onog Centra za mirovne studije za neodrživi razvoj i Rade B....das se utvrdi crta ludila

Pošto smo već upoznali sve ribare s naše strane red je da upoznamo i sve ribe iz slovenskog mora
Pervan je utvrdio da oni svaku znaju poimenično!

I zašto mi ne ratificiramo te sporazume dvojice poznatih trudbenika, Drnovšek-Račan, daljnjih rođaka Alije Sirotanovića i što mi to more (a fala Bogu imamo ga) ne bi podijelili našim susjedima....prijateljski.
Osmanlijama smo dali Neum i ja sam za to da se Srbima da tamo negdje oko Trebinja neka ljudi naprave kanal tamo do Mokošice.
I zašto ne bismo ispravili nepravdu prema Mađarima, znate onu "Briga njega što Mađarska mora nema" i konačno im dali tu Rijeku i koridor kroz tzv. Hrvatsku "full of fools"

E sad da se vratimo srdelama!
Naime preciznim izračunima Ivice Smešnog Bikića, utjecaj konzumacije tih srdela iz Piranskog zaljeva na mozgove kod Hrvata bi mogao prizvat davno zaboravljeni zov na razmnožavanje pa bi onaj Šterc mogao izgubit posao a Kinseyevi sljedbenici s Filozofskog i naglo iščezli Štulhofer, bi nastavili silovat ose i ostale kukce koji raznose spolno zarazne bolesti, kako bi spriječili epidemiju konzervativne revoluciju.

Umjesto da pustimo Gojka Dr(k)ljaču da tim Slovencima otpjeva jednu Dragačevsku himnu o kapetanu Draganu njega onaj Miletić nije pustio u Pulu, pjevati u Domu branitelja...ha..ha
Ako ne može Thompson ne može ni Gojko...ha..ha
Mali retard je "dosljedan"

Ja mislim da bi Slaviša Žungul bio idealan moderator za te pregovore, on je "pokorio" onu Moni Kovačić.
Možda bi mogli poslat nekog istaknutog hrvatsko pedera pa da zavede onog Erjavca..Evo Ameriku ufatilo ono globalno zatopljenje (je da se neki smrzavaju...al to je samo autosugestija)


Post je objavljen 05.01.2018. u 16:29 sati.