Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

INDIRA LEVAK JE DOŽIVJELA TOTALNI PORAZ U BJELOVARU.



REAGIRANJE: Bjelovar info informativni portal objavi je najveću laž; da u Bjelovaru, bile su preko dvije tisuće Bjelovarčana, na dočeku Nove godine 2018.. kada je pjevala Indira Levak. No, za-pitajte se narode kome ova laž treba?!

U jednome od mojih prošlih članaka sam objavio moj članak: ,NOVO GODIŠNJA MUZIČKA PREVARA NA GRADSKOME PAVILJONU U BJELOVARU, i da na koncertu je bilo oko 500 ljudi. I to sam ja previše dodao,.., danas mije je jedan čovjek na korzu kazao - koji je tamo bio na dočeku u parku kod paviljona, i da po njegovoj procjeni je bilo oko 250 ljudi.

Pisao sam o tome kako je Indira Levak, prevarila javnost i građane, jer je pjevala na playback, i nije pjevala mnoge pjesme od muzičkoga sastava Kolonija, jer bivši bend joj je to zabranio izvođenje njihovih pjesama... Pa je Indira uveseljavala "šačicu ljudi" sa pjesmama od Plavoga orkestra, i drugih izvođača...

Nije mi jasno zašto muzički kritičari na ovo sve šute?! Kad sam večeras o tome pričao na gradskome korzu u Bjelovaru, prišla mi je jedna fina gospođa (profesorica u mirovini) i rekla mi je: Vi ste potpuno u pravu: Kada će bračni par vratiti samo za struju 150.000,00 kuna, koje su potrošili kao koncesionari na gradskome bazenu u Bjelovaru.

Između ostaloga ta gospođa je i ovo kazala - da bračni par Indira i Miroslav Levak, ostali su gradu Bjelovaru, dužni golemi novac, a gradska uprava im još je dala novac za pjevanje i doček Nove 2018. godine. I onda: Za pitajte se narode - što u ovome svemu nešto smrdi?!


---------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 02.01. 2018. godine
-----------------------------------------------------
1.) https://twitter.com/crostojkovic195
2.) https://twitter.com/stojkovic1958
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 4093.


Post je objavljen 02.01.2018. u 21:56 sati.