Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Banane i bolji životVirovitica, barem u mutnokišne dane, sad i ogoljena bez parka, nije baš privlačna sama po sebi. Ipak okolnosti su bas zadržale, naravno gostoprimstvo je standardno.
Svako jutro me ipak razveseli na mailu, novi post naše Ani ram, s dalekog servisa, na koji sam preplaćen, i Dalekog Istoka, o kojem intenzivnije razmišljam. Jugoslavenski učitelj i ideolog Kardelj je revizionistički napisao da sreću čovjeku ne može donijeti nitijedan društveni sustav. To papagajski ponavljaju ideolozi tuđmanovskog kapitalizma, koji su upali u krug tih par obitelji, koje bi eto imale pravo na pljačku.
Nešto sam naučio čitajući današnji post s Tajlanda, osjećao sam, al eto, nema šanse da kao običan, bez obzira koliko god bio bogat turist tamo, dobiješ baš onu i ono što želiš. Nije Ani naravno o tome pisala, al čitam s fotki, videa i posta između redova.
Mene stalno pitaju, a što ti je alternativa, možda Vijetnam? Imao sam jednog super profesora i od njeg naučio, ništa nema gore od pogrešno postavljenog pitanja. Dva su bitna razloga zašto je socijalizam bio inferioran, voće i ograničenja kretanja. Ne vrijedi rušiti kapitalizam dok se ne riješi pitanje nabavke voća belj .

Post je objavljen 02.01.2018. u 12:16 sati.