Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Zatišje nakon divljanja



Ponoć sam dočekao čitajući knjigu domaćina o Heydrichu i holocaustu zatvoren u maloj sobi s prestrašenim psom. Ovjekovječio sam uokvirenu fotku iz zlatnog vremena bloga haer koja visi uokvirena na zidu sobe, a predstavlja portret koji je napravila legendarna blogerica Manta drugarice i mene. Ona je svojevremeno izradila portrete svih tad najznačajnijih Blogera i njen izbor je bio mnogo vjerodostojniji od tadašnje cool liste.
Pucnjava je bila najgora do sad, sreća da sam Jina jučer popodne, iako je sporadično pucalo, uspio dobiti za dužu šetnju po suncu, poslije je bilo nemoguće izaći. Čitam jutros na Twitteru da je i u Srbiji bilo tako, oko pola dva objavljuje frendica, prestalo je, piše, valjda konačna kapitulacija.
Nešto iza pet sam ustao i izašli smo, i u to doba je dva tri put puklo. Mimoišli smo se s dvije grupe mlade pijane muškadije te dva odvojena para, kod jednog je dečko pridržavao curu. Inače obje cure su bile u minicama, al nije mi bilo do snimanja ljudi. Ne volim snimati svitanja, jer takve stvari uvijek bolje uspijevaju onima sa skupljim fotićima, al nešto sam ipak morao imati za današnji post.

Post je objavljen 01.01.2018. u 10:39 sati.