Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/staklenozvono

Marketing

svaka normalna žena ...

... u ovo vrijeme peče kolače.
Osim mene.
Ja farbam stolice.

Iz ovako nekakvog stanja,dovela sam ih u ovakvo.Napokon sam se riješila starudijekoju mi je moje najdraže dijete uvalilo kad je odnio moj novi stol i stolice.
Sad sam polu zadovoljna. Bit ću skroz kad se riješim ove grozne lamperije i stola.
I to će doći na red. Vrlo brzo.Moja ekipa je uglavnom na okupu. Po sistemu, tko prvi njemu djevojka, što znači, tko se prvi uvali u krilo, tu ostaje cijelu večer.
Bambo je bezobraznik koji drugima ne da prići,iako, ponekad i Faust i Špiro ugrabe svoj trenutak.

Panzer je uglavnom na kauču pored mene, ali samo zato što mi u krilo ne stane.Već nekako tradicionalno, gledajući sa strene, izgleda kako mi godine katastrofalno završavaju. Mogli bi tako zaključiti kada ja ne bih mislila da je svaka ta, nazovi "katasrofa", zapravo pravi blagoslov.
Ostati bez posla u 51. godini je katastrofa, ali naći posao kakav sam našla je blagoslov. Hvala vam ljudi, napravili ste mi uslugu !
Reći ću vam samo da radim dva sata kraće nego prije, s tim da mogu doma ako posao odradim i prije isteka radnog vremena.
A reći ću vam i da je prva stvar kad dođem na posao, uricu šetnje oko mora sa šeficom i njenim psom..Lijepo se slažemo, puno smijemo i vrijedne smo, da ne bi mislili kako je sve neka zezancija.
Job je ozbiljan i jako odgovoran.
Još se uhodavam jer nisam ništa takvo nikada radila, ali sam zadovoljna.

Ovih blagdana gledam puno Božićnih filmova.Onih s porukom dobrote, tolerancije, ljubaznosti, ljubavi i uvažavanja. Svega što su ljudi putem pogubili. I naravno da plačem na svaki. Baš svaki. Natapam suzama Bambovo krzno i silno sam sretna.
Toliko sretna da sam i jelku okitila nakon više od deset godina.I imam volje za svašta.
Čak i za večernju šetnju pustim i kišnim gradom.E da, vratila sam i svoje staro prezime.
Tome sam se veselila više nego ičemu.
Poklon sebi samoj za Božić. Najbolji mogući !

No dobro, svašta sam nadrobila u ovom postu, a zapravo sam htjela reći da svaki događaj, ružan ili lijep, ima svoju svrhu i razlog, pa nekako, ako možete, one lijepe prigrlite odmah, a one ružne hrabro pretrpite... no, samo se malo strpite da vidite što dobroga će vam donijeti.
Jer hoće. Garantiram !
Sretno uplovite u novu godinu i nastavite ploviti u zdravlju do sljedeće.
Sve ostalo je manje važno.

Voli vas Zvonka.

Post je objavljen 29.12.2017. u 18:39 sati.