Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tignarius

Marketing

NA DOBRO NAM DOŠAO BOŽIĆ

U općem veselju "prekomjernosti" u svim pogledima, ponekad me uhvati sjeta za onim nevinim vremenima mog djetinjstva, kad su sarma i šape bile izvor veselja!
Danas, u svijetu totalne izluđenosti zujimo po bespućima uvelih gradova prekrivenim lažnim blještavilom glamura ovog svijeta!
Eto tako umjesto spokoja i mira, gledam sebe zarobljenog u tom istom svijetu, kojem nema spasa....a u koji sam dobrovoljno stupio..
Ali kako Arsen reče "I boljima je bilo gore"

Eto tako nam danas jedan Srbin Stanković(koji ne mrzi) predstavnik javne televizije, doveo jednog Muslimana, Kiševića (koji isto ne mrzi, kojeg osobno i volim i cijenim..kojeg sam i slušao i gledao) da bi valjda "opservirali" temu Badnjaka i Božića!
Kako bi prošao onaj koji bi na javnoj televiziji "sekularne Turske" ustoličio Židova koji bi doveo jednog katolika, kao gosta na Bajram!

Upravo su oni (kao predstavnici (a)religija koje ne slave Božić) ilustracija beznađa jednakosti!
Nezgrapan (još jedan) pokušaj Stankovića da postane pjesnik.....
Kao što je nezgrapan pokušaj ovog svijeta da Židovima otme Jeruzalem!

Pa eto unatoč cijelom "weltschmerzu" moramo se radovati jer se onaj "Naivko" iz Nazareta rodio .....da bi umro za nas!!!
Ali ni to nama nezaježljivim, pohlepnim, častohlepnim, individualističko-merkantilističko-utilatirističnim spodobama..nije dosta, mi čekamo sniženja, akcije.....

Pa eto draga braćo i sestre Sretan vam Božić!








Post je objavljen 24.12.2017. u 13:53 sati.