Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

BISKUP VLADO KOŠIĆ I DRUGI SVEĆENICI VRIJEĐAJU LJUDE; KOJI SU OTIŠLI VAN IZ OVE MORBIDNE DRŽAVE - KOJA NEMA VEZA SA NAZIVOM - HRVATSKA.

VELIKI EGZODUS - IZLAZAK I BIJEG IZ ZEMLJE PAKLA I MRAKAU našoj državi posla nema, i mladi jedino mogu otići u druge kulturne države, ili se družiti sa psima; kako radi ova mala djevojčica u reklamama na svim stranicama medija... Na takve stvari Helena Pirnat - Dragičević, pravobranitelj za djecu šuti.

Tako isto i svećenici uče krivo i bacaju mlade ljude u velike zablude...


Biskup Košić: "Seoba mi se čini kao svojevrsno dezerterstvo..."Eto, sad su od mene dobili - ti popovi i gadovi uhljebljeni na proračunu države, i još onda seru, a nisu ništa učinili za Hrvatsku, osim što kao paraziti dobro žive....Koliko milijardi kuna nas godišnje košta "država u državi", i sav religijski raskoš?! Državni i religijski i sektaški je (uskoro) praznik, i slavi se "Zlatno tele", koje se zove "Božić". A ne slavi se pravednost od Isusa Krista.

Nema veće izdaje Kršćanstva od ove. To je "dan 666", i svi luciferi, ta lažna svjetlost, ovoga imaginarnoga svijeta spremila se je: za svoj dan "25. prosinac". No, sotona sjedi u središtu Rima, Vatikan (Papa) sjedi na velikoj krvi žrtava "Babilonskih", to su sve nevine žrtve od postanka čovjeka i žene i svijeta...

Ako se sjetimo trgovaca u hramu Jeruzalema, kako ih je "mesija" istjerao sa "korbačem" van... To je sve zapisano u staroj knjizi Biblija. Pa, se sada zapitajte - i je li lažni apostoli i vjero-učitelji potiču ljude da slave pogani Božić, ili se slavi Krista?!

Da li takvo lažno slavlje takvih simbola - je istinito li licemjerno neko dočekivanje svih pravednih ljudi, i Isusa, ili nečega drugoga?! To nema veze s Bogom u čovjeku... Poganska svetkovina je nazvana božji blagdan... Ovo je opasni požar u duši koji treba treba ugasiti - jer đavo je zapalio vašu dušu... A to ja taj Đavo? To su religiozni poglavari - đavli - ovoga svijeta...

-------------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 21.12. 2017. godine
-----------------------------------------------------
1.) https://twitter.com/crostojkovic195
2.) https://twitter.com/stojkovic1958
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 4073.


Post je objavljen 21.12.2017. u 13:40 sati.