Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/knjigoljub

Marketing

Crowdfunding kampanja za opstanak portala Lupiga.com

Nakon što su Karamarko i Hasanbegović ukinuli natječaj za financiranje neprofitnih medija, mnoge su se nezavisne novinske redakcije našle pred gašenjem.

Jedna od njih je i redakcija portala
Lupiga.com, portala na kojem sam se i ja otisnuo u svijet novinarstva, i na kojem sam objavio više od 150 književnih kritika te još pregršt različitih tekstova.

Nakon 16 godina postojanja portal Lupiga.com našao se pred zidom, ali su odlučili ne predati se bez borbe!

Pokrenuli su crowdfunding kampanju kojom pokušavaju namaknuti sredstva potrebna za iduće jednogodišnje razdoblje, a prikupljena sredstva u potpunosti će biti namijenjena isplati honorara novinarima u idućoj godini.

Svi koji pratite portal Lupiga.com dobro znate da je to jedna od rijetkih još preživjelih oaza slobode misli, govora i antifašizma, oaza dobrog ukusa, oaza hrabrosti, znanja, otpora i zdravog razuma.

Ako vam je stalo da kvalitetno, slobodno novinarstvo opstane, ako vam je stalo do slobode misli i govora, podržite portal Lupiga.com donacijom.

Klikom na ovaj link otvorit će vam se stranica s uputama za uplatu donacije, a na kojoj možete pogledati i spot u kojem govore novinari portala, a u nastanku kojeg su pomogli i Darko Rundek i Edo Maajka.








Post je objavljen 20.12.2017. u 05:40 sati.