Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

ČOVJEK JE DAO SVOJU PISMENU IZJAVU POD MORALNOM I MATERIJALNOM ODGOVORNOŠĆU, I NA KRAJU SVIH TRIJU NAPISANIH STRANICA JE STAVIO SVOJE IME I PREZIME - POTPIS.


Prije nešto više od godinu i pol dana sam upoznao u kafiću preko puta opće bolnice u Bjelovaru, na križanju ulica A. Mihanoviće i J. Jelačića, sam se upoznao sa gospodinom Goranom Gašparom, zamjenikom predsjednika Županijskog državnoga odvjetništva iz Bjelovara. Kako je u kafiću atmosfera bila dobra i raspoloženje, tu smo pili alkoholna pića, ja sam pio Bu-bu (crno vino i coca-cola) a gospodin Gašpar je bio gemište.

Jedan od gostiju u tome dotičnome kafiću je sijedio za šankom, i upitao je gospodina Gašpara, - gdje vi gospodine radite? A ovaj mu je podrugljivo šegačići mu je odgovorio: "u Komunalnom!" Kasnije smo se uputili njegovim autom (od Gorana Gašpara) u Predovec, odnosno Goran me je vozio kući. Kretali smo se iz smjera semafora Šet. dr. I. Lebovića, prema ulici A. Šenoe, gdje nas je zaustavio policajac, čije je službeno vozilo bilo parkirano kod gradske tržnice, odnosno kod WC-a gradske tržnice.

Kada policajac je prišao, on je onda rekao: "molim vas vašu vozačku i dokumente, (prometnu), gospodin Gašpar nije bio vezan, i bio je pijan kao šerpa! Prometni policajac kada je vidio o kome se radi; rekao je - "A to ste vi gospodine, možete ići dalje... Ja sam bio pod gasom, i meni je to bilo smiješno, jer je Goran jedva stajao, jer izašao je iz auta. Ja sam sjedio kao suvozač u Gašparovom autu, prometni policajac se je nagledao u auto i mene vidio, prepoznao me je i nije ništa rekao. Ja sam prepoznao policajca koji je išao s mnom u školu, a to je bio Saša Maras. I mi smo nastavili ići dalje.

Bio sam iznenađen kada je policajac Maras, pustio gospodina Gorana Gašpara, da ide dalje. Između ostaloga nas dvojica smo bili pijan. Poslije sam se sjetio kako je Maras, bio loš džak, išao je na popravni, i ponavljao je predmete iz razredne nastave. Gospodin je Gašpar, bio totalno pijan iza volana, i sad shvaćam kada sam trijezan, i kad nisam pod alkoholom pićem da mi smo mogli stradati negdje u prometu. I shvaćam sad da mi nismo svi isti pred zakonom...

Neću ovdje govoriti o posljedicama, koje su nam se mogle desiti... Ovu priču sam ispričao gospodinu Branku Stojkoviću, dana 14.12.2017., u četvrtak kada sam bio s njime u društvu, a to je bilo u vremenu od 19,00 sati, do 23,00 sata. Izjavu koju sam ovdje dao gospodinu Stojkoviću, ovdje izjavljujem svojom sviješću i odgovornošću; da ova moja priča od riječi do riječi je točna. Te, svjestan sam i dobrovoljno potpisujem, i nije me nitko vrbovao i nagovorio...

Ovu izjavu ovjeravam sa svojim imenom i prezimenom, i kao takvu je potpisujem.
Frane Čuljat
Rođen; 22.09.1989. godine.
U Bjelovaru, 18.12.2017., 19 sati i deset minuta.

SVJEDOCI:
1.) Branko Stojković (potpis)
2.) Živka Stojković (potpis)


-------------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 19.12. 2017. godine
-----------------------------------------------------
1.) https://twitter.com/crostojkovic195
2.) https://twitter.com/stojkovic1958
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 4069.


Post je objavljen 19.12.2017. u 09:48 sati.