Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

zlo i naopako


U današnjoj epizodi ka šta smo obećali našoj dragoj Sarah be, progovorit o feminizmu jednom od suvremenih zala koje uz drogu i alkohol najviše razaraju tkivo čovječanstva, kako bi bolje razumili o čemu se radi odigrat ćemo i jedan mali skeč, ili više njih ako nam se bude dalo.

Za početak ćemo razmotrit činjenicu da se priko trideset posto ženski mlađi od pedeset godina nije nikad udavalo.

Šta iz toga moremo zaključit, osim da je to zlo feminizma uzelo maha i poprimilo neslućene razmjere, umisto da se udaju i budu normalne, te žene visu po tim haundemovin ka zombiji tumaraju po tin šoping centrin, i naganjaju nešto šta se zove karijera.

Dakle kad vidite neku žensku da brzo oda, ona trče za kerijeron, ka šta muški trču za balunon, tako one trču za karijeron, iz čega bi mogli zaključit da je ta karijera ništa drugo nego napuvana mišina.

Dok trču za ton mišinon stalno melju o nekom žrtvovanju, i piče vamo tamo, frizer, haundem, kozmetičar, liposukcijonar, ortodont, jogičar, jer za karijeru je najvažnije bit lip, pa bi mogli zaključit da je ta karijera nešto ka plesanje na štangi jer i za to moraš bit lip, osim kad je publika pijana ili napušena ili kad nastupaš u klubu Flamingo u Klinča selu.

Evo recimo imamo ovaj slučaj ove Vukovarske heroine koja izgrađuje karijeru mrdajuć guzicon, ona se isto neće udavat, jer bi je to sputalo u razvoju karijere.

Drugo veliko zlo koje taj feminizam prouzročava su razvodi, pa se pola onih šta se oženu razvedu, i to zato jer su ove feministice nenormalne, ka svijetli primjer mogli bi istaknit našu kolegica Annaboni, ka da je njoj bilo lako izdurat sve to, te prigovore da ne zna skuvat gljive ka njegova mater, i ostale bestijalnosti šta i muški radu, mogla je i ona reć jebi se ti, iđen ja materi ganjat karijeru, ali nije ona je znala odolit svin izazoviman tog zla zvanog feminizam.

Sad ćemo izvest jedan skeč da bi lakše shvatili kako dolazi do razvoda.

Mare moja šta si tako nadrkana.

Ostavija me muž:

Ajme meni pa je li on normalan šta mu je bilo.

Nije prominija vrićicu u usisivaču pa san ja popizdila, di će usisavat sa punon vrićicon.

Ajme baš je blesav i zato te ostavija.

E a baš san mu bila sve rastumačila, da je njegova mater luda žena, da je sva njegova rodbina u kurcu, da mu svi njegovi prijatelji želu zlo, da imamo moju mamu i seku, i da nan više niko drugi ne triba, naučila san ga prat robu, i sušit, taman san ga mislila naučit peglat i šta ću sad.

A ne znan moja Mare, najbolje ti ga je Tužit za alimentaciju, mislin sad ćeš od tuge imat povećane troškove to ti se najbolje liči šopingon.

Dakle ka šta smo vidili Marin feminizam je kriv za razvod braka, jer da je Mara bila normalna, a ne tako nadrkana ka šta je bila i nenormalna, sve bi bilo u redu, uz to smo vidili da je to zlo feminizma nasljedno i da obuhvaća cile obitelji pa je tako zahvatilo i Marinu mater i sestru također.

Drugi slučaj feminizma koji razara brakove, je taj šta je u feminizmu postalo normalno bit kurvetina evo imamo skeč i za tu situaciju.

Kate moja pariš mi se nešto u kurcu, šta je bilo

Ostavija me muž.

Kako ostavija Bože mi prosti di ostavija.

Lipo ostavija, naša je dvaes godina mlađu.

Uimeisusovo a di je naša.

A kući di će je nać, bila nan je kućna pomoćnica.

Ajme, ajme.

Dakle ka šta smo vidili iz navedenog skeča u ovoj situaciji feminizam djeluje pogubno u više razina, ka prvo da je Kata sama čistila kuću ka normalna žena ništa se ne bi dogodilo, vako jebiga. Ka drugo dok nije bilo feminizma smatralo se da ako žena skoči pod tuđog muža da je kurvetina, pa onda te kućne pomoćnice su zeru gledale šta radu, a sad otkad su ove šta skaču pod tuđog muža feministice, a ne kurvetine, ta pojava je poprimila zabrinjavajuće razmjere.

Također moremo vidit i kod nas ovde na blogu da ima puno više udovica nego udovaca, iz čega moremo zaključit da je taj feminizam toliko zlo da ljudi radije umru nego da to trpu.

Sad mi se više ne da pisat, ogladnija san moran ić nešto marendat.

Post je objavljen 18.12.2017. u 10:22 sati.