Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

GDJE JE TU PRAVOBRANITELJ ZA DJECU; IVANA MILAS KLARIĆ U REPUBLICI HRVATSKOJ?!Danas u televizijskom dnevniku vidio sam predsjednicu RH., Kolindu Grabar Kitarović, kao se je naslikavala sa hrpom djece, i tobože ona je nešto toj djeci priča nižeg uzrasta, tj. predsjednica je propagirala sebe u društvu sa malom pred-školskom djecom.

U dvije godine svoga mandata - kao predsjednica - Kolinda Grabar Kitarović, vrlo to često radi - da se susreće sa djecom. Ona tobože pokazuje brigu za hrvatsku djecu,.., a ne razumije da predsjednik države je ozbiljna funkcija.

To je čista politička zloupotreba i indoktornacija. Kad sam to vidio - upitao sam se; gdje je sad pravobranitelj za djecu?! Koja ima posebnu zadaću, ili bolje rečeno ima nadzorno tijelo sa zadatkom da štiti, prati i promiče prava i interese djece.

Ako ta funkcija "pravobranitelj za djecu" nije u praksi aktivna i prisutna, onda je treba ukinuti - tu državnu i klasičnu imaginarnu instituciju. Naša država Hrvatska je u velikim problemima, a predsjednica se bavi sa stvarima, s kojim se ne bi trebala baviti...


-------------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 16.12. 2017. godine
-----------------------------------------------------
1.) https://twitter.com/crostojkovic195
2.) https://twitter.com/stojkovic1958
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 4065.
Post je objavljen 16.12.2017. u 22:44 sati.