Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

KADA BIROKRACIJA KRADE, LAŽE I OBEĆAVA, A NAROD SVE GORE ŽIVI - I PROPADA?!VELIKA NEODGOVORNOST JE U UPRAVI BJELOVARSKO – BILOGORSKE ŽUPANIJE (1)

Kada god tamo dođem u upravu BBŽ-a, ogromna i silna birokracija tu ništa ne radi, osim što od siromašnoga i bijednoga naroda skupljaju i vrše naplatu poreza i prireza… Gledam “bitangu” pročelnika Mladena Marušića, kako svuda hoda pod radnim vremenu, i gotovo nikada on nije u svome uredu. Vrata su uvijek zaključan… A prima plaču za tri radna mjesta. Sjedi po kafićima i uživa… I klati su svuda okolo na račun poreznih obveznika…

Kad kažem “bitanga” to vam je; kao ona pjesma “bitanga i princeza” od muzičkoga sastava Bijelog Dugmeta. Ta “bitanga” Marušić, “lamanta i zuji” svuda naokolo, najprije parkira auto pa ne zna gdje ga je ostavio… Onda ta “bitanga” izgubi sve svoje dokumente, novce, pa izgubi ključeve od auta, itd. I to vam je pročelnik upravnog odjela za graditeljstvo, promet, prostorno uređenje i komunalnu infrastrukturu…

Pročelnik Mladen Marušić, za svoga radnoga vremena je transportirao, svoje privatno vozilo sa “labudicom” u Zagreb, da mu tamo izrade novi ključ sa kodom, jer u birtiji kod Kudumije” je svoje stvari zaboravio, pa i ključeve od svoga auta… Neću ovdje tvrditi sa sigurnošću da Marušić, je tada bio nadrogiran ili pijan…. E, moj narode idu lokalni izbori, pa opet glasajte za takve “bitange” Mladena Marušića i župana Damira Bajsa, i ostale njihove poltrončine… Uživajte!


—————————————————–VELIKA NEODGOVORNOST JE U UPRAVI BJELOVARSKO – BILOGORSKE ŽUPANIJE (2)


KAKO BAJS “CUKA” NOVAC?!

Godinama ukazujem kako Damir Bajs, ogrezao je u kriminalne radnje. I sad Bajs hoće spasiti “šuplji” proračun Bjelovarsko-bilogorske županije, a on je prouzročio te šupljine… Gledam ovih dana kako Damir Bajs se brani od optužbi direktora daruvarskih toplica. A u njegovu obranu priskočili su Snježana Mišir i Mladen Marušić koje je Bajs zaposlio u županijskoj upravi.

Ravnatelj daruvarskih toplica i dogradonačelnik gradaa Daruvaru Marcel Medak (HDZ), progovorio je – da Bajs uzima njihov novac kako bi zakrpao rupe u proračunu županije. Tu konstataciju je potvrdio i gradonačelnik Daruvara, Damir Lneniček (HDZ), da župan na podli i ne legalni način uzima novac. Na, te optužbe su ustali Bajsovi ljudi, predsjednica upravnoga vijeća, i optužuje drugu stranu da su oni upravo pronevjerili 600.000,00 kuna.

Taj cijeli jebajluk gledaju i druge odgovorne službe i šute… Bajsova karijera oštečivanja, tj. krađe proračuna traje još od 1999. godine. Snježana Mišir i Mladen Marušić za tisak govore; da nema veće pronevjere novaca u povijesti županije BBŽ-a. To su priče za malu djecu jer; Damir Bajs i Marijan Coner (HDZ), su prije pronevjerili milijune i milijune kuna.. To je stvarna povijesna pljačka Bjelovarsko-bilogorske županije.

No, početi će jednoga dan ispadati “svi kosturi” iz Bajsova ormara. Pita sad ovdje gospođu predsjednicu županijske skupštine Đurđicu Ištef Benšić, što ona misli na ove sve optužbe. I neka se javno očituje građanima naše županije. Neće stalno lopovski karavani prolaziti, i nitko im ništa neće moći,.., i za ništa neće odgovarati…

VRIJEME JE DA IMAGINARNI ŽUPAN S ČETIRI MANDATA DAMIR BAJS ODE !!!!!


————————————————–
-------------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 13.12. 2017. godine
-----------------------------------------------------
1.) https://twitter.com/crostojkovic195
2.) https://twitter.com/stojkovic1958
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 4059.


Post je objavljen 13.12.2017. u 22:46 sati.