Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

PREDSJEDNICA REPUBLIKE HRVATSKE KOLINDA GRABAR KITAROVIĆ JE DANAS U BJELOVARU (11.12.2017.)

OVO JE JEDINI I REALNI IZVJEŠTAJ IZ BJELOVARA.Pitam vas: Gdje su građani u gradskome parku u Bjelovaru, gdje je predsjednica RH., Kolinda Grabar Kirtarović, se je poklonila pred spomenikom poginulih branitelja, te položila je vijence i zapalila svijeće... Nije tu bilo ni stotinjak ljudi...

Danas, (11.12.2017.), u našem uništenom i bijednome gradu Bjelovaru, nije simbolično otvoreno ni jedno radno mjesto, a kamoli neka proizvodna tvrtka s pogonima. Koje bi ostavilo traga i značaja kada je ovdje bila predsjednica.
Što smo mi nezaposleni građani dobili od taga na-slika-vanja predsjednice sa političarima, i drugih ceremonijala... Sve viči je cirkus je u državi, i totalni raspad sistema... Zar to može biti udarna vijest od gospođe Kirtarović, da porezna uprava treba manje oporezivati ljude...

Tako isto nije bilo ljudi ispred županijske uprave Bjelovarsko - bilogorske, bili su tamo jedan red policajaca, jedan red časnika i vojnika,.., svečanih husara, i političkih funkcionera. Što drugo ljudima ostaje - nego da bježi iz ovakve države.
Uglavnom da se ruka drži na srcu i zaklinje u domovinu, dok himna svira i dok se zastava podiže,..., mi građani od toga nemamo ništa... Niti mi imamo ništa od toga što Predsjednica je preselila na dva dana svoj ured u Upravu, Bjelovarsko-bilogorske županije.

-------------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 11.12. 2017. godine
-----------------------------------------------------
1.) https://twitter.com/crostojkovic195
2.) https://twitter.com/stojkovic1958
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 4057.


Post je objavljen 11.12.2017. u 20:04 sati.