Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sempercontra

Marketing

11.12. 2007 – 11.12.2017.


Poštovani potencijalni čitatelji!
Evo stigao još jedan entuzijasta u borbi protiv ljudske gluposti.
Iako je čuveni fizičar Einstein rekao: " Svemir i ljudska glupost su neizmjerni! Doduše u ono prvo nisam baš siguran!" nadam se da ću uz Vašu pomoć ipak uspjeti barem malo smanjiti količinu gluposti u Lijepoj našoj. Pa makar na kraju ustanovili svi zajedno da smo se tukli protiv vjetrenjača (kao čuveni Vitez tužnog lica).
Pa krenimo!
Pozdrav Vaš Semper Contra


* * *

Tako je izgledao moj prvi post objavljen prije točno jednog desetljeća u 11 sati i 2 minute. Na njega sam dobio 2 (slovima dva) komentara.

kolegus
Baš me zanima kaj bu ovaj semper contra pričal, nadam se da bude zanimljivo

zumbul
Ma, odlično.

Na slijedeća četiri posta objavljena mjeseca prosinca dobio sam 0 (slovima nula) komentara. Očigledno se nisu ispunila očekivanja dvojca; postovi nisu bili ni zanimljivi ni odlični. A ono što u njima piše u mnogo čemu je aktualno i danas. Za one koje to zanima, imaju vremena i želje da čitaju moje prve blogerske pokušaje, evo linkova ta četiri posta, pa tko voli nek' izvoli.

Vijesti iz Nedođije (komentar cinika: svaka sličnost nedavnom trgovinom u Saboru je slučajna?)

Evo opet Haag! Evo opet Haag! (komentar cinika: bilo kuda Haag svuda, bilo kada Haag vlada.)

Slučaj Bjelovar
(komentar cinika: glede 'tatinih mezimaca' i vrlih nam političara ništa novo pod kapom Hrvatskom.)

Kako bi mali htjeli postati veliki
(komentar cinika: u to vrijeme sam prosječno za vodu plaćao manje od pedesetak kuna mjesečno, danas je oko 130 kn.I onda netko kaže da je voda jeftina.)

Kamo su nestala u blogerskoj datosferi ta dva blogera nije znano, a tko zna hoće li se ikada saznati gdje su i kako su. Ja ih u svakom slučaju pozdravljam i želim im dobro zdravlje.


Post je objavljen 11.12.2017. u 10:15 sati.