Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/elsalvatore

Marketing

Zima stiže

El Salvatore.....

Tjedan...nzm koji na ovom komadiću vašeg divnog planetića...

Zima stiže...znači šta? Moramo se zaštititi...
Obavezno duple bokserice..starija populacija po mogućnosti vunene duge gaće ...(kao u vojsci)
Štrikane čarape...od bake iz Like ili Bosne...ili nekog drugog egzotičnog krševitog kraja.
Konzumacija kuvane rakije ili vina poželjna u razumnim količinama...bijelog luka takođe ...stručak ili dva. Da vam sugovornik ne može prići na metar..a zgodno je i prilikom vožnje u gradskom prijevozu ili čekaonici ...puste vas ispred ...iz čiste kurtoazije!
Izbjegavajte ...zimske radosti klizanje, sanjkanje...niste više u godinama kada vam se gluposti toleriraju...poslodavci su nemilosrdni...nece vam dati na bolovanje i pored otvorenog prijeloma ili uganuća.
Advent je počeo...pa se i vi trudite dokazati, da se kao Bečlije i Pražani znate nositi sa zimskim sportovima...nemojte...nije to za vas. Kod vas na Balkanu ...advent se proslavlja malo drugačije....svinjokoljama i ogromnom konzumacijom alkoholnih proizvoda kućne proizvodnje (naravno upitne zdravstvene kvalitete...po onoj staroj "što jače to bolje")..da odma' udari u noge!

Iako je prošao dan Republike..sezona svinjokolja je u punom jeku...pazite se oštrih stvari...ili barem se dobro napijte..manje će biti stresno i neće boljeti...u
P.S.udara se ušicom, a ne sječivom po glavi svinje!

Za sada toliko...pozdravljam vas do slijedećeg javljanja!



P.S. e da...jedan koristan savjet...ako imate problema sa štucanjem...100% lijek je vrlo jednostan...a nekima će možda biti ugodan!
Prst u šupak! Približite se osobi koja ima problema, iznenada mu zabijete srednjaka, i od šoka nesretni štucavac će prestati sa štucanjem!



Pozdravlja vas El Salvatore

Post je objavljen 10.12.2017. u 10:09 sati.