Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Najveći šupak na blogu

Postoji ta jedna stranica na enternetu, Top ten nešto, di svak more otvorit anketu, ka naš Blognjuz i raspisat natjecanje za to nešto.

Trenutno se na toj stranici događa nešto više od šesnajst tisuća natječaja.

Dakle ako niste razumili da van rastumačin

Ja bi moga da san debil, otić na tu stranicu i raspisat natječaj za najvećog šupka na blogu, i kandidirat vas deset po mom vlastitom nahođenju.

Jel tako da je to vrhunska debilana, i ono baš šupački.

E tako je neki šupak iz hrvatskog medijskog laboratorija otiša i napravija tu listu, on je bira deset najgluplji zemalja na svitu, i naravno metija je i Hrvatsku, pa je pozva svoje fejspuk prijatelje da svi glasaju za to.

Kad je vijest, jer u Hrvatskim medijima to nije debilizam nego vijest, od strane indexhaera objavljena, bili smo na četvrtom mistu, sa osandeset glasova pa su onda tu vijest prenijeli i ostali mediji, o kako to gordo zvuči, a onda su navalili Srbi, što je vidljivo iz komentara koje ostavljaju, da ne bi ja ispa xenofobičan, Jugoslaveni, Homoseksualci, antifašisti i ta ekipa glasat pa smo izbili na prvo misto.

Eto nakon strave sa katoličkin vrtićem u kojem opskurno bogati katolici za 200 kuna misečno više dobiju normalne obroke za dijete i u kojem ne fali osoblja, niti se ravnatelji iživljavaju na istome, u koji su odnešeni blokići s i bojice s logom EU, imamo i novu katastrofu u kojoj ćemo bit eto od strane šupaka proglašeni najgorom zemljom na svitu.

Eto tako vam prolaze zemlje koje imaju takve manjine, susjede i obožavatelje nepostojeće tvorevine, nešto kao Mordor, jel se tako zove.

Eto Blognjuz da bi bio u trendu moš i ti metit anketu ko je najveći šupak na blogu, obavezno stavi mene ka kandidata, jer koliko ima ovdje nestašnih manjina, homoseksualaca i obožavatelja Mordora, pobjeda mi ne gine, a još davno su stari Nibelunzi rekli pobjedi se ne gleda u zube.

Post je objavljen 09.12.2017. u 14:49 sati.