Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Zavist

Danas na meniju imamo Zavist.

Ipak prije nego krenemo vježbat zavist, imat ćemo kontemplaciju o žrtvama, jer ka i obično svi se vrtu oko jebenih nasilnika, a žrtva se zaboravlja.

nadam se da ste kao i ja uživali u lizanju govana što ih je ekipa zadnjih dana izasrala po blogu.

Danas je kao izdvojeni komentar trebalo metit kolegu Stefanija, koji je rekao da nigdi nema taki luđaka i pokvarenih ljudi ka kod nas na blogu.

Dakle svi vi koji ste mislili da se nešto ozbiljno događa bili ste u krivu, bilo je to samo divljanje klimakterični babuskara, i onih koji se tako osjećaju, pljuvačina i histerično vrijeđanje, gađanje govnima koja su eto odlučili skupa polizat, i sad očekuju da se i svi mi ostali pravimo ko da se ništa nije dogodilo, doduše nije prvi put, ali ipak se Čovik upita kakvi su to jadni karakteri, kako neko uopće postane takav.

Zato ćemo se mi posvetit žrtvaman, ko će se ispričat, Euru, Domenicu, El dijablu, Randomu, V, Nisi, toj nekoj Stanki, i ostalima koje su nadrkane babuskare i pobočnici razvlačili ovuda, evo ja dragi moji kolege blogeri, vaša žrtva neće, podvlaćim neće bit zaboravljena, ja zločincima neću dozvolit da se prave blesavi, jebat ću ih do zauvijek.

Dakle sad se moremo vratit zavisti

To je ono kad neko misli da nešto šta neko drugi ima pripada njemu.

Kod nas na blogu je najizraženija zavist starijih blogerica prema mlađima, svaki put kad se pojavi neka mlađa to se Bog te vidijo nakostreši ko ja kad vidin sliku druga Tita.

Naravno, da nisu sve takve, imamo mi i nekih starijih blogerica, inače mojih prijateljica koje te mlade prihvaćaju kao kćeri, ali one se ne ističu toliko ka ove vištice.

Naime neke starije blogerice ne mogu mlađima nikako oprostit to šta imaju mladost i ljepotu, jer misle da to u stvari njima pripada, i ponašaju se ka da in je njiovu neko oteja, jer neće da priznaju da su je potrošile.

Drugi vid zavisti koji je prisutan je onaj prema talentiranima, ovde na blogu je jedan grandijozan skup antitalenata, koji si umišljaju koješta, tako neki umišljaju da su književnici, neki da su fotografi, a ima i onih koji umišljaju da znaju kuvat, ipak najviše je onih koji umišljaju da mogu koješta, onda su oni svi skupa zavidni onima stvarno talentiranima, jer ih pažnja ostatka ekipe koju poklone onim stvarno talentiranima podsjeća koliko su stvarno u kurcu.

Nekad se te zavisti multipliciraju, pa su recimo mojoj prijateljici Kikiriki zavidili jer je mlađa, jer je ljepša, jer je pisala bolje od njih, i na koncu jer je imala jednog od rijetkih frajera vrijednih spomena koji su se pojavili na ovoj pustopoljini.

To je recimo strašan primjer kad Bog nekome da toliko a njima ništa, to je stvarno frustrirajuće.

O tome koliko zavidu Purgerici neću ni govorit, da me ne bi optužili da san bahat, to će već neko drugi reć u komentarin,

Koliko got van se činilo da su te neke blogerice jadne i patetične, tribate tek vidit neke blogere, sa viškon ženski hormona, jebate je to nakaradno, to pari ka oni talijanski pivčić s epilepsijon.

To su van oni tragični likovi, ka oni iz krčke mitologije šta je onon muzi pisa pisme a ona to nije razumila nego je vidila nekoga s mačon pa se jebala šnjin.

dakle sad kad smo naučili sve o zavisti, moremo krenit sa prvon vježbon, istiravanja zloduha zavisti iz nas

kad Oda radosti pukne u gong blogersko mnoštvi će počet vikat

Izadji iz moje čaše
izadji iz moje duše
jer hocu da se smirim

Izadji iz moje čaše
izadji iz moje duše
jer hocu da te zaboravim


pritom se morate trest ka da vas je ukopčalo u struju, i oči van moraju bit izdrečene ka da vas je magarac natega

ako se ne budete tresli vježba neće uspit

do iduće vježbe pozdravljamo vas tradicijonalnin blogerskin pozdravon

kisić kisić, pusić, pozdravčić, wuf






apdejt



my friend Coyote mi je poslala mačka direktnog potomka mačka od kojotice popularnog blogera, zat ću mu ime Zlajo, u čast drugog kolege blogera



Post je objavljen 07.12.2017. u 09:24 sati.