Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

BUJANEC SE BAVI OBRANOM ZLOČINCA TUĐMANA, I OBRANOM DRUGIH RATNIH ZLOČINACA?!



JA, VELIMIRU BUJANCU NE BI ZABRANIO EMISIJU "BUJICU", NEGO BI REKAO SVAKOM PAMETNOM ČOVJEKU I HRVATSKOM GRAĐANINU, DA TAKVU EMISIJU NE TREBA GLEDATI - JER BUJANEC SE BAVI OBRANOM RATNIH ZLOČINACA I OBRANOM LOPOVA IZ HDZ-a. I TAKVE BUJANEC PRIKAZUJE KAO HRVATSKE VELIKANE?!

Htio sam reagirati nekoliko puta na goste u emisiji "Bujica", ali nisam mogao - jer Velimir Bujanec, nema e-mail adresu, jer ona nije nigdje vidljiva. A nema ni vidljivi bilo kakav telefon.

Slažem se potpuno sa Matiom Babićem, da: "Hrvatska je danas jedina europska zemlja čiji aerodrom nosi ime ratnog zločinca. Dobro ime za aerodrom i zemlju iz koje svi normalni žele pobjeći".

Bujanec u svojoj emisiji "Bujica" pljuje po Matiji Mabiću, jer istinu je napisao na svome portalu INDEX.HR, i pokazao, po kome se zove hrvatski aerodrom. Na takav način - mi ne možemo izaći na normalan put kao društvo. No, novinar i urednik Babić, je mislio na ovaj dogovoreni rat - koji su oni nazvali domovinski (1991.,-1995.).

Partizanski major OZN-e, Franjo Tuđman, je u čazmanskoj šumi po završetku drugoga svjetskoga rata 1945. godine, poubijao oko 3000 zarobljenih hrvatskih vojnika - ustaša, časnika, domobrana, i Nijemaca,.., i civilnoga stanovništva, među kojima je bilo i žena i djece... Tuđman je bio i krivac, i za druge partizanske ratne zločine; Bleiburg, Moslavinu, Slavoniju i Bilogoru, te Krapinu, i Baniju...


-------------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 02.12. 2017. godine
-----------------------------------------------------
1.) https://twitter.com/crostojkovic195
2.) https://twitter.com/stojkovic1958
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 4042.



Post je objavljen 02.12.2017. u 21:47 sati.