Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

ZBOG SMRTI GENERALA PRALJKA; UŠAO JE U SJEDIŠTE HDZ-a I HTIO PLENKOVIĆU PLJUNUTI U LICE.Nakon samoubojstva generala HVO-a Slobodana Praljka u haaškoj sudnici u središnjici HDZ-a na Trgu žrtava fašizma u Zagrebu dogodio se incident. Dopredsjednik udruge hrvatskih vojnih specijalaca Ivor Bukovac, napravio je kaos u središnjici HDZ-a pa je uhićen na Trgu bana J. Jelačoća, u sukobu sa dvije policijske patrole pred mnoštvom građana.

Ivor Bukovac, je bio revoltirani presudom haškog suda te smrću Generala Slobodana Praljka, ušao je u prostorije središnjice na Trgu žrtava fašizma, te je tražio Plenkovića, da bi mu, pljunuo u lice. Kako ga nije našao, tražio je druge članove predsjedništva, a s obzirom da nikoga nije bilo u tom trenutku, razbacao je stvari te im psovao je svima mater.

Ivor Bukovac je u lisicama sprovedeni u policiju u Baurevoj ulici a potom, i na Prekršajni sud koji mu je odredio plaćanje kazne u iznosu od 1.000,00 kn a nakon čega je pušteni. Kada je bio slobodan vrijeđao je HDZ-ovce na svakome koraku, i pozdravljao starim hrvatskim pozdravom – Za, Dom - Spremni!


-------------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 02.12. 2017. godine
-----------------------------------------------------
1.) https://twitter.com/crostojkovic195
2.) https://twitter.com/stojkovic1958
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 4041.


Post je objavljen 02.12.2017. u 20:04 sati.