Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bozenakamenski

Marketing

Podsjetnik



Danas, 29.11.2017.,točno je osam godina od objave prvog posta na ovom blogu - 29.11.2009.

Nakon toliko godina i toliko računanja vezanih uz moju domovinu Hrvatsku, mogu reći da sam vrlo zadovoljna, pa i ponosna, koliko su se moje numerološke analize političkih procesa i pojedinaca koji su u tom razdoblju djelovali pokazale točnima, ali isto tako i nesretna jer su brojevi nedvosmisleno pokazali da Hrvatska od osnutka nije imala političara državnika koji bi se nametnuo svojom osobnošću, sposobnošću detektiranja i pretakanja u dnevnu politiku interesa države i velike većine stanovnika.
A i sami osobni brojevi Republike Hrvatske teški su, međusobno neskladni; prosječnim ljudima teško je pozitivno djelovati u vibracijama glavnih brojeva naše države.

To je u dobrom dijelu bilo teško i Franji Tuđmanu.

Kroz svoje analize pokazala sam da je broj 11 najvažniji i glavni broj RH.

Tuđman na dvije važne numerološke pozicije ima broj 11, što mu je, s jedne strane, omogućilo da osjeti vibracije svoje države, znači da osjeti potrebe i trenutak za određene odluke i određena djelovanja.

Broj 11 kao Glavni broj je broj vrlo visokih vibracija i zato ga se često realizira u njegovom negativnom određenju, i češće ga se realizira kao broj 2.

Prije točno osam godina napisala sam sljedeće:


"Dva je broj suradnje, opreza, taktičnosti, obzirnosti, ljubaznosti,skromnosti,diplomacije, skupljanja podataka,posredništva,tajnog djelovanja, mirotvorstva, na djelu su čimbenici ne uvijek vidljivi na površini.
U negativnom smislu daje plašljivost, strah, sramežljivost, usamljenost, depresiju, smetenost u društvu, kašnjenje, ekstremnost u stavovima, previše pažnje detaljima,prepredenost, pedanteriju, ne zna živjeti s drugima.

I doista, moram priznati i na osobno iznenađenje, ako se imaju na umu i pozitivne i negativne osobine broja 2, u načinu vođenja i države i vojske može se naći dosta primjera tipičnih za djelovanje broja 2.
Moram reći da se ovdje ne radi o vrijednosnom prosuđivanju u smislu je li bilo ili nije bilo oportuno tako djelovati, već jednostavno o činjenici da se djelovalo kao broj 2.

Neki primjeri: sklonost diplomaciji i uvažavanju i prihvaćanju raznih posrednika, sklonost pregovaranju i sklapanju primirja i onda kad bi tipična jedinica dovršila posao ( primjer je Sarajevski sporazum sa samog početka 1992.godine u trenutku kad su srpski pobunjenici u zapadnoj Slavoniji bili pred porazom), povlačenje iz Bosanske Posavine, zaustavljanje pred Banja Lukom, Daytonski mir s izrazito lošim datumom potpisivanja 14.12.1995.,koji, sa dvije petice, ukazuje na ishitrenost, probleme u konkretizaciji,moguće mutne poslove, nestabilnost. Sklonost posredništvu predsjednik Tuđman je pokazivao i poslije rata balansirajući između dvije struje u HDZ-u. "


Broj 11, na nižem energetskom nivou broj 2, prati povijest Hrvatske i Hrvata kroz cijelu povijest, kao što sam to dokazala u nekoliko postova u prosincu 2009.

Broj 29 je broj 11 koji je dodatno težak jer donosi nesigurnosti, strahove, mogućnost izdaje i od strane prijatelja, vezano uz to i velika razočaranja, također i gubljenje smjera.


29. 11. bio je nesretan za Hrvatsku i 1943.

29.11. 2017. je nesretan za Hrvatsku, u prvom redu zbog generala Praljka, a pokazat će se u budućnosti i za Hrvatsku i Hrvate.


Slobodan Praljak ove je godine živio u osobnoj godini broj 4, godini koja traži poštovanje reda i zakona, godini napornog rada, ograničenja i odricanja.

To je za njega bila i karmička godina, jer mu je u broju 4 i njegov najvažniji broj, broj Životnog puta.

Mjesec studeni bio mu je u broju 6, broju obitelji, doma, pa onda i domovine, i odgovornosti.

Osobni dan bio mu je u broju 8, broju vojske, oružja, snage i sile,autoriteta i odgovornosti. Negativno realiziran donosi poremećenu ravnotežu, nestrpljivost i naglost.


Osobno sam duboko potresena ovim današnjim jaukom generala Praljka, za koji sam uvjerena da nije uzrokovan samo nepravednim i ciničnim presudama Haškog suda, nego i zbog stanja u kojem se zemlja nalazi , a za čiju su nezavisnost i slobodu poginuli i stradali toliki mnogi znani i neznani.

Zbog toga sam odlučila nastaviti, na ovaj svoj specifičan način, analizirati aktualne događaje i njihove učesnike.



Želim duši generala Praljka zasluženi mir!

Post je objavljen 29.11.2017. u 23:32 sati.