Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

IZ ARHIVE POKRETA ŠTIT IZ BJELOVARA - DA SE MALO PRISJETIMO (6)
Kako voditi izbornu kampanju

Poštovani građani Hrvatske, pred nama su novi izbori za Sabor Republike Hrvatske na kojem će se birati novi zastupnici i nova Vlada. Udruga građana za ostvarenje i praćenje građanskih prava "ŠTIT" Bjelovar izaći će sa svojim kandidatima na izbore 23. 11. 2003. godine sa Nezavisnom listom na kojoj će biti nosioc Branko Stojković.

Naš program je odraz potrebe svih građana u Republici Hrvatskoj zato nam nisu potrebni političari i stranke koje dolaze svaki mandat tj. Svake četiri godine samo iz svojih vlastitih interesa. Njih ne zanimaju naši građanski problemi, zato ujedno apeliramo da ne dajete svoj glas za njih jer ga više nisu dostojni. Dosta nam je kulaka i tajkuna, narodnih izdajica i njihovih prljavih slugu, okupatora, imperijalista i oportunista, komunista... itd.

Ulazimo u novi milenij zato mlast trebaju da preuzmu: novi ljudi i nova politika. Ukoliko smo mi kao građani složni i odlučni možemo utjecati stvarno na demokratske promjene, i naše društvo urediti kako dolikuje to i zapadnim civilizacijama. No, izbori su tu na pragu pa treba dobro promisliti, jer ovi izbori imaju duboko značenje u promjenama koje će se odraziti na bolja ljudska prava i građanske slobode. Ove ideje nam pokazuju da prvi put možemo stupiti u bolju budućnost i bolji život.

Svaki čovjek veseli se plodu svoga rada: postolar svojim cipelama, kovač skovanom oruđu, krojač sašitom odijelu, stolar izrađenom pokućstvu, zidar izgrađenoj kući, pčelar medu, itd. Dakle, radnik i seljak se raduju samo ljepoti i koristi svog ploda te u njemu uživaju. Proizvodnja je temelj svake napredne države, svaki obrtnik nastoji da mu proizvod bude lijep, i svaki uspjeh veseli. Kod nas skoro ništa više se ne radi, samo birokracija cvate tj. Širi.

Zato poštovani građani budite dovoljno budni da prepoznate istinu i laž, na taj način da izgradimo naše društvo da bude zdravo.


Post je objavljen 29.11.2017. u 08:00 sati.