Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

the Tschupurdians volume 7

This is Mile Ćupurdija



This is Blagica





this is The story about Mile & Blagica






Mile je skupio hrabrost i odlučio poslat mail Gentle lady, bilo ga je frka jer je onaj Fresh stalno nešto pizdio o mailovima, nije mu bilo najjasnije šta se tu događa, čak je razmišlja prvo pisat Annaboni koja mu se činila dobro informirana o događanjima na blogu.

Ujutro se diga, istušira obrija, čak se i namaza nekin Blagicinin mlikon za tijelo, što je rezultiralo time da su ga kad je oša na taracu popit kavu napa roj čela i veći broj leptira, dvi čele su mu se utopile u kavi pa se sitija kako se Gibonniju utopila čela u žlici čaja, pa mu se nametnijo zaključak da je kava dosta opasnija od čaja za čele jer ih se utopilo duplo više.

Zato je uteka sa tarace u kuću di je bio mačak Pero koji je na guzici ima neku pizdariju šta je Blagica vidila na jubitou, i naručila priko alibabe.

Kad je to vidija zaključija je po ko zna koji put da Blagica nije baš normalna, jer ko bi normalan mačku stavlja te gluposti na guzicu.

Draga Gentle lady, odlučija san se napisat ti emajl, jer si mi masu simpatična, i najdraža na blogu. Nekako osjećan neku bliskost, ka da san te u nekon drugon životu upozna.

Inače ja san razveden, žena mi je kad je ono bijo onaj izbjeglički val otišla sa nekin sirijcon u Njemačku, i odnila mi trista eura i dva velika sira, slaninu i čvarke nije dirala valjda zato šta ti Sirijci ne jedu svinjetinu.

Za mene kažu da san dosta zgodan, i volin životinje i biljke, najviše ljubičice koje iman svukud po kući, pa mi cila kuća miriše.

Redovito vježban pa san u dobroj formi, ali san jako stidljiv, i jedva san se odlučija ovo napisat, volijo bi te upoznat iako ne virujen da će se to ikad dogodit, a ko zna možda nas život nekad nekako i spoji.

Nadam se da nisan pretjera, a ako i jesan da ćeš mi oprostit jer mi tvoje društvo puno znači, i teško bi podnio da me skineš s liste favorita, kad već govorimo o tome kako si ti to napravila, vidijo san da i drugi imaju to pa san pokuša ali mi nije uspilo.

Nadan se da ćeš mi odgovorit, na ovaj mail i da ćemo postat prijatelji.

Blagica je ošla na poštu po paket, više je i sama zaboravila šta je naručila priko one alibabe, najjači jon je bija oni mini frižider za ladit mudante, i ukras za mačka Peru. Ukras za Peru




Iznervira je oni Domenico, ka da jon nije bilo dosta one V sa njenin Zlajon i one Bičvice sa njezinin Bowijom, to je isto ka da je ona Peri dala ime Miroslav ili Đorđe, o onoj Kojotici da i ne govori, i ona jon iđe na živce iako je kod nje vidila oni držač za lakat šta jon je isto super.
Najviše jon iđe na živce oni Domenico, sad je i on naša neko Mače pa se kurči po blogu.

Blagica je primjetila da oni tamo na blogu nemaju ni rodbine ni dice ni unučadi, nego imaju pase i mačke, a i ti pasi i mačke su in zakurac, mačke ne lovu mišove, a pasi se boju mačaka.

Njezin mačak Pero bi moga postat pravi blogerski mačak, zato šta je linčina i po cili dan leži na kauču i zajebaje, ali zato Garo nikad neće postat blogerski pas, jer jon je zamalo okinijo ruku kad mu je tila stavit Milinu kapu šta mu je mater isplela.
Morat će pitat tamo nji na blogu ima li di koji psiholog za pase, mislin ako ti psihologi onima tamo na blogu pomognu onda bi valjda mogli pomoć i Gari.


Odlučila je posli pošte otić kod suside Paraskeve, jebate i njon je ćaća bijo manit kad jon je dava ime. Paraskeva je motala sarme pa je Blagica namislila da snimi cili proces i meti slie na blog, ka da će neko znat da nije ona kuvala.

Aha sad se sitila po šta ide u poštu, po fotoaparat, kupila je za jedanest dolara odličan foroaparat na alibabi, ima čudo onih pikselova, mora bit dobar kad košta jedanes dolara, frižiderić za mudante je košta osan, pa je isto super, ovaj za jedanest će bit još bolji.

Post je objavljen 29.11.2017. u 09:01 sati.