Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

MLADI SVE VIŠE KRADU I BANČE PO KAFIĆIMA, JER BEZ POSLA SU I OBVEZA?!


FOTO: Branko Stojković

Jučer, 25. studenoga 2017., u subotu oko 14,00 sati, na gradskome korzu u Bjelovaru, prišao mi je jedan poznanik Dejan Š (32), znam ga iz viđenja, i kazao mi; "gospodine Stojković", mogu li vas nešto pitati,.., znam da imate golemoga iskustva... I ja mu kažem - izvoli - pitaj?!

Te, on mi nadalje govori: "moj bratić je u petak (24.11.2017.) pred veće nesvjesno ukrao u Inter Sparu, jedan proizvod, i uhvatili su ga, i pozvali su policiju, koja ga je zapisala. On ih je molio da artikl koji je ukrao će odmah platiti... I sad je uplašen oko daljnjih posljedica... Jer, boji se da mu roditelji i javnost ne čuju to što se je dogodilo.

Deajan navodi da njegov bratić, i to rodbinski po strani njegove mame ima 27 godina, da ne radi, i da psihički puca - a da mu je on rekao; da popije tabletu za smirenje.. A spomenuo je i psihijatriju da se tamo javi... Pitao sam Dejana, da što je ukrao njegov bratić? Kazao je: da je ukrao jedan namaz od sira koji košta 15 kuna, i da je to nesvjesno učinio...

Dejan opravdava tu krađu svog bratića - da je bila južina, i da psihički to bratića smeta, i da tako nije znao što radi... Vidio sam na Dejanu, da je nervozan, i kada sam ga gledao u oči, on je stalno trepkao s očima, i pogledavao u stranu... Rekao sam Dejanu, da se ne brine za svoga bratića, da neće biti nikakvih sudskih procesa, jer to je mali iznos, i jedino da policija će tu opasku unijeti u bazu njegovih podataka...

Ovo mi je zanimljivo: "bila je južina" koja utječe na psihu mladog čovjeka... Mislim da mladi ljudi bi trebali manje piti alkohol, i više se baviti sa sportom i korisnim radom... Onda im ne bi padale na pamet gluposti...Svi mi se samo žale a kad im ja kažem uključite se u udrugu "ŠTIT" i borite se za svoja prava, svi se prave ludi, ili jesu ludi?!


--------------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ
B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
H R V A T S K A
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 26.11. 2017. godine
-----------------------------------------------------
1.) https://twitter.com/crostojkovic195
2.) https://twitter.com/stojkovic1958
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
-----------------------------------------------------
Broj članaka: 4026.


Post je objavljen 26.11.2017. u 09:41 sati.